23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny spot med driveren skjult i armaturhuset

Touch, som er den nye serie af spotlights fra Fagerhult, tilbyder fleksible og holdbare løsninger til butiksbelysning. På grund af det minimalistiske design og den avancerede teknologi går Touch aldrig af mode.

Touch er et stilfuldt armatur der er lige så alsidigt som en "lille sort kjole" eller en skræddersyet habit og klarer altid opgaven med bravour, uanset hvordan det skal anvendes.

Touch-serien har fremragende belysningsegenskaber og er udviklet til at fremhæve og præsentere butikkens varer på elegant vis; LED-modulet er kendetegnet ved et rent, hvidt lys med god lysstyrke og fremragende farvegengivelse.

Touch er en komplet serie af spotlights, som fås i en skinnemonteret og en indbygget version og i forskellige udformninger. Dette spotlight kan bruges på tre forskellige skinnesystemer: en 3-faset standardskinne eller Fagerhult iTrack og Control track – de to sidstnævnte er beregnet til DALI.

"Vi ved af erfaring, at det ikke er usædvanligt, at der er flere forskellige lofter i en butik. Alle armaturer i Touch-serien taler samme designsprog, så man kan skabe et ensartet indtryk i hele butikken," siger produktchef Peter Robertsson.

Det minimalistiske og rene design gør Touch til en ægte klassiker med lang levetid, som kan klare regelmæssige ændringer af koncepter eller brands.

"Det rene design og de stærke og vedligeholdelsesfri LED'er gør denne serie til et helt igennem bæredygtigt valg – miljømæssigt og økonomisk.

Ved at bruge innovativ teknologi har Fagerhults udviklingsteam formået at gemme driveren inde i spotlightets armaturhus, så der skabes et glat og cylindrisk design. Spotlightene er nemme at dreje i en hvilken som helst retning, uden at driverkasserne er visuelt forstyrrende eller sidder i vejen. Man har gjort sig umage med at skabe et armatur, som er perfekt afbalanceret – alle spotlights kan uden problemer vendes mod den ene side på en skinne.

Eftersom Touch er en ægte klassiker, fås den i de tidløse farver sort, hvid og grå.

 

Fagerhult A/S
Herstedvang 14
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK36687118

Send til en kollega

0.078