23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Skab overblik før projektering af solafskærmning

Uanset om projektet omfatter 10 eller 100 vinduer er der en række forhold, man skal tage i betragtning inden projektering af solafskærmningsanlæg og gardiner.

Den optimale solafskærmning forhindrer overophedning og blænding og er dermed en væsentlig faktor i det gode indeklima. Uanset projektets art skal mange faktorer inddrages, overvejes og vægtes i projektering af solafskærmning, herunder energikrav, arkitektur samt brugernes ønsker og behov. Derfor er det væsentligt, at projekteringen af solafskærmning er med helt fra starten af byggeprocessen 

Fischer er den professionelle samarbejdspartner, når der skal skabes overblik over projekteringen af solafskærmning og gardiner. Vi rådgiver fra A til Å i alle typer og størrelse af projekter. På baggrund af en behovsanalyse afdækker vi alle problemstillinger i opgaven, så vi sikrer, at kunden får de rigtige produkter til den rigtige totalløsning. Vi har en omfattende faglig ekspertise og lang, branchespecifik erfaring. Derfor er vores rådgivning altid velargumenteret og kvalificeret.

Kontakt os for professionelle løsninger og kompetent rådgivning: 7015 4055, fischer@fischergardiner.dk

Fischer Danmark A/S
Holmstrupgaardvej 4
8220 Brabrand
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14553843

Kontaktperson

RHJ
Rune H. Jensen
Kommunikation
+45 61 12 20 50 rhj@fischergroup.dk

Send til en kollega

0.378