23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Mat beskyttelse af beton

Faceal Matlook fra All Remove er et nyt produkt til imprægnering af beton og natursten.

Inden for de seneste år har naturens robusthed og rå elementer sat sit præg på arkitektur overalt i Skandinavien. Fra syd til nord skyder 'new nordic'-arkitektur af beton og natursten i vejret. Udseendet er minimalistisk og upoleret både ind- og udvendigt.

Snavs gnaver sig ned i overfladerne
Men beton og natursten kan være svære at beskytte imod alger, forurening og ganske almindelige væsker, som pletter fra kaffe, rødvin og sodavand. Især hvis man gerne vil bevare en mat overflade. De forurenende væsker nærmest gnaver sig ned i underlaget og er umulige at fjerne, når først de har sat sig fast.

Ny, mat beskyttelse
All Remove er i forvejen eksperter i at bevare overfladerne rene og fri for graffiti. Nu har den nordiske virksomhed også udviklet et nyt produkt til at beskytte rå, slebne gulve, facader og belægninger af beton og natursten. Produktet hedder Faceal Matlook og kan bruges til beton, skiffer, granit, terracotta, tegl og marmor.

Imprægneringen giver en unik, mat overflade, der er så godt som usynlig. Når behandlingen er gennemført, kan en tynd, mat hinde bortstøde alt fra olie og fedt til sodavand, is og tyggegummi. Behandlingen er endda blevet testet med WC-rens og andre mere skrappe forureningskilder. Også udendørs på bygningsfacader hjælper den beskyttende hinde med at lede snavs, alger og forurening væk fra overfladerne.

Miljøvenlig løsning
Faceal Matlook er 100% vandbaseret, og fordi det hverken indeholder opløsningsmidler eller silikone, er det en særdeles miljøvenlig løsning. Behandlingen kan bruges både inde og ude, og i modsætning til epoxy er Faceal Matlook diffusionsåbent. Når en betonudstøbning skal afhærdes, kan det altså foregå uhindret.

Allerede brugt i flere projekter
All Remove har allerede brugt Faceal Matlook i flere projekter, bl.a. i Dokk1 i Århus, i Radisson Blu Scandinavia Hotel i København og hos Bank Nordic i Thorshavn på Færøerne.

 

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247

Kontaktperson

Send til en kollega

0.048