23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Løwener har 3 Kubota minigravere til el-drift. Den ene er hybrid, som kører på både el og diesel

Maskinerne ombygges på vores egne værksteder. El-drevne maskiner har sine store fordele ved indendørs arbejde, da der ikke er miljømæssige gener med forurening fra dieselmotor.

Eldrevne maskiner er populære og mindre miljøbelastende løsninger, der er perfekte til en lang række opgaver, ikke mindst dem, der skal 1øses inden døre.
Behovet går imidlertid ikke altid på en “enten eller” løsning, og vi har derfor bygget en version som en multifunktionel “hybrid” minigraver til kørsel på el og diesel, hvor den ønskede energiform vælges alt efter behov og opgave.

De 3 Kubota minigravere er:

KOO8-3 el minigraver
Den mindste Kubota eldrevne minigraver med en vægt på kun 980 kg.
Udelukkende kørsel på eldrift, med samme dimensioner og præstationer som den diesel-drevne takket været en 7,5 KW elmotor. Elmotoren er sikret mod forkert omløbsretning og forsynet med en “softstart-enhed”, der gør det muligt at køre maskinen på 16 Amp og 400 Volt. Arbejdslys, blæser for oliekøler og start/stop betjening styres ved lavspænding, 24 Volt. Alle elkomponenter er monteret i en stænktæt styreboks i motorrummet.

U10-3 el minigraver (både almindelig og med joystick)
1.120 kg minigraver til eldrift med samme dimensioner og præstationer som dieseludgaven. Denne maskine har i forhold til KOO8-3 intet udsving med bagenden, hydraulisk forstyring i håndtagene og 2 kørehastigheder på gummibælterne. En bredde på kun 75 cm gør den anvendelig indendørs.
Den elektriske opbygning er den samme som på KOO8-3, eneste forskel er en lille ændring i det hydrauliske system pga den hydrauliske forstyring.

Kubota U17-3 hybrid minigraver
Maskinen på 1.650 kg har mulighed for enten normal dieseldrift eller som eldrift, 400 Volt, 16 Amp. Eneste ændring i specifikationerne er udsvinget over bælterne, som er ændret fra O til 20 cm. Elmotoren, som er monteret pa et hængsel for let serviceadgang, driver en ekstra hydraulikpumpe
(standardpumpe) via en tandrem. Ved driftstop er det derved meget let og hurtigt at udbedre skaden, da der ikke skal adskilles en hel del.
Fordelen ved hybride maskiner, er deres store fleksibilitet. De kan bruges både inde og ude, og i dette tilfælde også på steder hvor pladsen er trang. ROPS-sikkerhedshalvtaget kan let afmonteres, hvis der er behov for at køre inde og hvor der ikke er så stor frihøjde.

 

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.063