23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Maribo Fjernvarmeværk havde problemer med luft og snavs i systemet

Maribo Fjernvarmeværk havde store problemer med luft og snavs i deres transmissionssystem, hvilket skabte nedbrud og klager fra de ca. 2300 husstande. Ligeledes medførte det mere og mere vedligeholdelse med store omkostninger for værket til følge.

For at ændre deres tilbagevendende problemer blev armatec kontaktet med ønske om en permanent løsning. Armatec præsenterede en løsning med montering af en Spirovent Air og Dirt DN300 med svejseender i high flow model.

Spirovent Air & Dirt er en kombineret mikrobobleaflufter og snavsudskiller i én enhed. Dens unikke konstruktion giver et luft og snavsfrit system, da den fjerner alt luft, inklusiv absorberet luft og snavs helt ned til den mindste partikel, og har dermed minimeret vedligeholdelsesomkostningerne for Maribo Fjernvarme. Da mikrobobler frigøres på det varmeste sted i systemet, hvor trykket er lavest, var placering efter vekslerne på fremløbet et naturligt valg. Nu her, et par år efter montering af Spirovent Air & Dirt DN300, har løsningen betydet, at man i dag har et luftfrit anlæg og samtidig ikke døjer med snavs i anlægget. Konstruktionen af Spiroventen gør, at der skabes et stillestående område af vand indvendig og i dette område når luftpartiklerne at stige til vejrs og snavspartiklerne synker til bunds, hvor værket i dag tømmer kammeret mindst 1 gang om året. 

De berørte 2300 husstande har i dag et godt og problemfrit transmissionssystem grundet monteringen af Spirovent Air & Dirt fra Armatec.

Armatec A/S
Mjølnersvej 4-8
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK42685313

Send til en kollega

0.048