23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Parkeringshus forebygger mod graffiti

Parkeringshuset Lüders i Nordhavn er en innovativ bygning med en moderne, men udsat legeplads på taget – den er nu beskyttet imod graffiti.

I Nordhavn finder man fremtidens parkeringshus.

Bilerne er gem væk indenfor, og udenfor er bygningen beklædt med store altankasser og udvendige trapper, der blandt andet bruges til træning.

På toppen af bygningen er der en kæmpe legeplads til børn og voksne. Her er trampoliner, et spiralformet klatretårn og forskellige typer røde jernrør, der er sat op til motionister og folk, der vil styrketræne. 

En halv fodboldbane på toppen af ny bydel 
Det innovative parkeringshus hedder Lüders og ligger i Nordhavn, København. Det er tegnet af JAJA Architects.

Det er på rekordtid blevet meget populært. Byens nye legerum tiltrækker både børnehaver og forældre, der tager trappen til toppen for at få frisk luft og nyde udsigten og lade børnene lege.

Men også utallige fitness-folk gør brug af bygningen. De løber op og ned ad trapperne, hvor de laver cross fit-øvelser og andet træning på det moderne konditag.

Udsatte overflader og elementer beskyttet imod graffiti
Alle offentlige steder med fri adgang for massevis af mennesker tiltrækker desværre også hærværksfolk.

De kommer forbi i nattens mulm og mørke og sprayer graffiti på overfladerne eller opsætter ulovlige klistermærker og plakater. Det skaber utryghed og forringer værdien af bygningen.

Det ønskede man ikke i parkeringshuset Lüders. Derfor fik All Remove til opgave at beskytte faciliteterne. Alle røde jern-elementer er derfor blevet imprægneret med den permanente imprægnering, ARD 350, fra All Remove. 

Betonbænke og -elementer har fået en imprægnering, der kaldes Faceal Oleo HD. Det er en overfladebeskyttelse, der er smudsafvisende og gør at forurenede væsker ikke kan hægte sig fast.

Med All Removes løsning kan eventuel fremtidig graffiti, klistermærker og tags fjernes som en leg.

All Remove Danmark A/S
Fabriksparken 23
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK20691247

Kontaktperson

Send til en kollega

0.064