23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny og produktiv serie af CNC til plast

SCM GROUP har netop lanceret 2 splinternye modeller i deres CNC program, velegnet til plastproduktion. Der tilbydes høj performance til en stærk intropris.

Introduktionen fandt sted i sidste uge hos SCM GROUP og interessen var overvældende, idet de nye CNC maskiner sætter nye standarder for præcision, hastighed, store arbejdsområder, nem betjening og programmering samt en nem og ubesværet adgang til hele arbejdsområdet.  I det hele taget er maskinen lavet med optimal produktivitet for øje.

Den nye maskinserie SCM / Morbidelli Author, tilbyder arbejdsområder i mange størrelser, helt op til 6200x2200 mm og tilmed en Z-højde op til 500 mm effektivt. Det giver mulighed for bearbejdning af både store og høje komponenter i samme maskine.

De store arbejdsborde er det muligt at tilgå fysisk fra begge sider af maskinen og alle aggregater kan bearbejde hele vejen rundt om arbejdsområdet.

Med stor vandring på Z-aksen, giver det desuden mulighed for anvendelse af store/lange værktøjer, dobbeltværktøjer etc.

Maskinerne kan bestykkes med 3-5 aksede kraftige fræsespindler med højt moment og i øvrigt med special udførelser til bearbearbejdning af forskellige plast og komposit materialer.

Der er mulighed for op til 70 værktøjer i værktøjsvekslere – og en ny type veksler FAST 14, er placeret så den giver markedets hurtigste værktøjsskift.

Borehoved og specialaggregater leveres i mange udførelser. 

Borekassen er med meget stærke nulslørs-spindler kaldet Roax. Styrken og en rotationshastighed på 8.000 o/min giver en meget skarp hulkant samt en hurtig borecyklus. Markedets suverænt længste vedligeholdelses-interval.

Arbejdsbordet er lavet i præcisions-aluminium med T-spor, der muliggør en nem befæstigelse af vacuumkopper, clamps eller fiksturer. Bordet er opbygget med specielle vacuum kamre, der sikrer en optimal fordeling og effekt af vacuum, for at sikre bedst

Sikkerhedssystemet er unikt og kræver ingen sikkerhedshegn eller trædemåtter. Dermed øges tilgængelighed og arbejdsområde  - og maskinen tager samtidigt mindre plads op på gulvet.

Den medfølgende Xilog Maestro software byder på ultra-nem programmering. Den leveres som standard med masser af apps (makroer), der gør arbejdet langt hurtigere. Der er herudover standard integration til Alpha Cam CAD/CAM software.

Flere oplysninger om nye og produktive serie Tlf. 9626 9626 eller e-mail: info@lindlarsen.com

LINDLARSEN A/S
Virkelyst 28, Gjellerup
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK33500734

Kontaktperson

Send til en kollega

0.047