23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Høyrup & Clemmensen vinder rammeaftale på Folketingets ejendomme

Fra den 1. marts 2017 er det Høyrup & Clemmensen, der udfører al el-teknisk ejendomsservice og nye installationsopgaver på Folketingets ejendomme.

Udover Christiansborg Slot tæller Folketingets ejendomme medlemsboligerne på Tordenskjoldsgade og Anker Heegaards Gade i København. I alt er der tale om ca. 68.000 bruttokvadratmeter.  

”De gav det økonomisk mest fordelagtige tilbud med den bedste kombination mellem pris og kvalitet,” siger Folketingets udbudskonsulent, Morten Thorsøe, i en artikel i dagens udgave af Licitation (den 26. januar 2017), hvor han begrunder valget Høyrup & Clemmensen. Rammeaftalen løber i to år med mulighed for forlængelse.

Vi er allerede nu ved at gøre klar til, at vores dygtige medarbejdere skal arbejde på Folketingets ejendomme. Inden rammeaftalens opstart skal de fire medarbejdere, der tilknyttes Folketinget som et fast team, sikkerhedsgodkendes – en procedure vi også er vant til fra vores rammeaftale med Københavns Lufthavn, som vi har arbejdet sammen med i mange år.

”Vi er stolte af at have vundet denne opgave, da det er i historiske og smukke rammer, vi skal vedligeholde og etablere elektriske installationer. Vi går en spændende opgave i møde,” siger Høyrup & Clemmensens direktør, Tom Lindquist.

Nogle af de opgaver, vi skal varetage, er vedligeholdelse af installationer, etablering af nye el-installationer og PDS- og fiberinstallationer. Desuden er Høyrup & Clemmensen også ansvarlig for at gennemgå de 1.400 AM-ure på Christiansborg, der viser, hvornår der er møder og afstemning i Folketingssalen. 

Foruden rammeaftalen med Folketinget har Høyrup & Clemmensen rammeaftaler med Københavns Lufthavn, Region Hovedstadens Hospitaler, Radiometer, Statens Serum Institut og DTU.

 Foto: Anders Hviid

Høyrup & Clemmensen A/S
Bådehavnsgade 6
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK37353515

Send til en kollega

0.047