23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ruko lancerer beslag til flugtveje

Når en flugtvej forsynes med el-lås, er det ekstra vigtigt at beslag og el-lås fungerer godt sammen – og at de enkelte dele ikke har detaljer, der modvirker hinanden.

Derfor har Abloy udviklet dørgreb og panikbeslag, som

·         El-låsene er certificeret med

·         El-låsene præsterer optimalt med

Dette gælder både for el-låse til nødudgange DS EN 179 og el-låse til panikudgange DS EN 1125.

Exit-dørgreb til flugtveje DS EN 179
Abloy el-låse er testet og godkendt med Exit-dørgreb Inoxi, så det samlede beslagsæt lever op til DS EN 179 og er dermed en godkendt flugtvejsløsning.

Exit-dørgrebet er forsynet med returfjeder og når det indgår i den samlede løsning opnås en længere levetid for hele låse-enheden, da vitale dele i låsekassen ikke stabiliserer grebet alene. Stabiliseringen deles nu mellem Exit-dørgrebet og de mekaniske returfjedre i el-låsen.

Dørgrebet har returfjeder og er fremstillet af rustfrit stål, så det er slidstærkt og rengøringsvenligt. Det kan holde til brug på steder hvor døren åbnes mange gange dagligt. Det u-formede design falder fint sammen med Ruko’s flotte beslagserier Ruko-Line og ScanFlex.

Panikbeslag til flugtveje DS EN 1125
Abloy el-låse er testet og godkendt med PBE panikbeslag så det samlede beslagsæt lever op til DS EN 1125 og er dermed en god­kendt flugtvejsløsning. Panikbeslaget kan åbne døren ved et let pres, ligegyldigt hvordan det rammes.

Det betyder bl.a., at selvom en flygtende person bliver mast bagfra og rammer beslaget skævt eller i den ene side, åbner døren alligevel. Panikbeslaget er godkendt til døre med tung trafik samt til brandklassificerede døre (se altid låsens manual for specifikke typer af branddøre).

ASSA ABLOY Opening Solutions A/S
Borupvang 5D
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63989010

Send til en kollega

0.062