23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Verdens stærkeste LED-lysprogram til farvegengivelse fra SCANGRIP

SCANGRIP har udviklet en produktserie til præcis farvegengivelse. De avancerede LED-arbejdslamper med særlige lyskarakteristika er også helt perfekte til klargøringsopgaver på autoværksteder.

SCANGRIP har udvidet produktprogrammet af de succesfulde COLOUR MATCH-arbejdslamper, der med sine helt specielle lys-egenskaber er udviklet til perfekt farvegengivelse i lakeringsværksteder.

De nye, specialiserede LED-lamper udmærker sig ved at have en 2 COLOUR LIGHT-funktion, hvilket gør det muligt at vælge mellem to farvetemperaturer, varmt lys (4500 kelvin) og koldt lys (6500 kelvin). Typisk vil varmt lys være ideelt til farvegenkendelse på lyse overflader, mens koldt lys vil være fordelagtigt at bruge på mørke overflader.

For at sikre en præcis og pålidelig farvegengivelse har lamperne desuden en meget høj CRI-værdi, hvor alle 15 farver på CRI-farvespektret er taget i betragtning – mod de normale 8 første. Lamperne går derfor under SCANGRIPs betegnelse ”CRI+”, hvilket betyder, at alle farver gengives meget præcist.

Den nye generation af COLOUR MATCH- og DETAILING-lamper er skabt med fokus på auto- og lakeringsbranchens udfordringer og behov. Stationær og fleksibel positionering af lamperne samt lang driftstid øger fleksibiliteten og gør det muligt at udføre en opgave uden unødige afbrydelser. Derudover kan lamperne tåle støv, vand og stød, hvilket gør dem særligt egnede i værkstedsmiljøer.

Arbejdslamperne er blevet testet og evalueret med stor begejstring af professionelle slutbrugere, og førende bil- og lakeringsproducenter har vist stor interesse. SCANGRIP oplever, at der er stor efterspørgsel efter farveprøvningslamper overalt i industrien, hvor der arbejdes med farver, maling og lakering.

Kontakt SCANGRIP for nærmeste forhandler.

Læs mere om de nye COLOUR MATCH- og DETAILING-arbejdslamper her

AMMO NYC omtaler COLOURMATCH- og DETAILING-arbejdslamper

SCANGRIP A/S
Rytterhaven 9
5700 Svendborg
Svendborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK54274718

Send til en kollega

0.047