23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ergolet og Raunstrup løfter i fællesskab

Ergolet vandt sidste år et større EU udbud i hele Region Midtjylland, på loftlift og skinnesystem til patientflytning, for en 4 årig periode.

Da Ergolet skulle i gang på DNU Skejby, med første etape i 2015, var det vigtigt at finde en samarbejdspartner, der var vant til at arbejde på sygehuse.

”Vi ved jo af erfaring fra tidligere opsætning på hospitalerne, at det kræver noget specielt for montørerne at indordne sig under forholdene på disse byggepladser for supersygehusene mht. tidsplaner og arbejdsmiljø” udtaler Kent Hvidtfeldt, Salgs- og Marketingschef hos Ergolet, og fortsætter ”Derfor valgte vi at gå ud i markedet og søge efter nogle tættere samarbejdspartnere. Vi havde en lang række specifikke krav som bl.a. strategisk beliggenhed, erfaring med hospitals byggerier, virksomhedens værdisæt mv., som vores fremtidige partner skulle matche. Derudover lagde vi vægt på, at det var en partner, der evnede at tænke nyt og anderledes. Vores valg faldt ret naturligt på Raunstrup, hvis positive udvikling vi har fulgt de seneste år. De matchede alle vores krav, og det bliver fint understreget af deres slogan, der lyder ”Nye vinkler på byggeri”.

Samarbejdet mellem Ergolet og Raunstrup har allerede stået sin første prøve på byggeriet på DNU Skejby, hvor N4 på ca. 190 rum er udført og afleveret med en flot afleveringsprotokol. Nu igangsættes S2 på ca. 200 rum primo december, og Ergolet ser frem til endnu et godt samarbejde med Raunstrup også på denne etape.

Raunstrup har været fast på DNU byggepladsen siden 2009.

Raunstrup A/S
Robert Fultons Vej 22
8200 Aarhus N
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35522506

Kontaktperson

SK
Søren Kristensen
Adm. direktør
+45 51510095 skr@raunstrup.com

Send til en kollega

0.078