23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Fyring med biosmuld giver store besparelser

Vagns VVS har hjulpet skoler med at installere anlæg til fyring med pillesmuld, hvilket både er en nem og god løsning. Og så er der mange penge at spare !

På Halstedhus Idrætsskole og Halsted Skole på Lolland har de i mange år fået varme fra det lokale varmeværk, men det er slut nu. Fremover skal der fyres med pillesmuld  hvilket båder er mere energirigtigt og besparende.

Hver skole har fået installeret en 200 kilowatts ETA containerløsning, der består et 20 fods container-kedelrum samt et 40 fods containerlager. Den energirigtige løsning kommer fra firmaet BG Biovarme i Odense, og installationen foretages af aut. installatør og kloakmester Vagns VVS Comfort, som er en del af GK familien.

- Det er en nem og god løsning. Og så er der mange penge at spare. Tilbagebetalingsperioden på de to anlæg er på otte år, herefter skal skolerne kun betale for brændsel, og da der er tale om pillesmuld, svarer det til cirka halvdelen af prisen for træpiller, fortæller Filip Christiansen fra Vagns VVS.

Selve installationen tager blot en lille måned, og til sidst er der blot en enkelt dag, hvor varmen lukkes ned under den endelige tilkobling til skolernes eksisterende anlæg, så er de kørende igen - og nu med miljørigtig og billig opvarmning.

Læs mere her

GK Danmark A/S
Ørbækvej 268C
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK14306048

Send til en kollega

0.078