23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Højpræcisions flowmåling og dosering hos Løwener

med Mütec MF 3000

Online måling af flowet
MF3000 er udstyret med nyeste mikrobølgeteknologi, som muliggør online-flowmåling af faststofmængder i rørledninger af metal. Alle former for pulver, støv, piller og granulater kan måles reproducerbart – i mængder lige fra ganske få kilo i timen til mange tons i timen. Systemet er bl.a. velegnet til online-målinger i pneumatisk transport eller i frit fald og er et økonomisk attraktivt alternativ til vejesystemer.

Kabinettet er fremstillet af robust ædelstål med IP65 beskyttelse, som trodser vind og vejr og holder til temperaturer fra -20° til + 70°C

Doppler-effekten
Måleprocessen i MF 3000 bygger på Doppler-effekten. Sensoren opbygger et homogent mikrobølgefelt i rørforbindelsen. De små faststofpartikler/materialet, som transporteres gennem rørledningen reflekterer mikrobølgerne, og de reflekterede bølger modtages af sensoren. Masseflowet bestemmes ved hjælp af frekvens- og amplitudeændringerne under måleprocessen. Statisk elektricitet eller hvilende partikler, f.eks. aflejringer, indgår ikke i målingen. Eftersom målingen bliver udført meget hurtigt, bliver såvel korte som  meget små mængdeudsving opfanget.

Slidbestandig og vedligeholdelsesfri sensor
Procesopkoblingen sker via en påsvejset studs, i hvilken sensoren indbygges flugtende med indvendige rørside. Via denne kontaktfri integralmåling er der ingen dele i medieflowet, og sensoren er således slid- og servicefri.

Sensoren kan indstilles til forskellige niveauer af følsomhed, hvilket muliggør tilpasning til målinger i meget små eller meget store rørdiametre. Sensoren er kompakt og robust, og der er således ikke nødvendigt med installation af store armaturer.

Sensoren er forbundet med en DIN-skinnetransmitter, som byder på galvanisk isoleret RS232 og RS485-forbindelser samt et galvanisk isoleret 4 … 20 mA-signal til PLS-opkoblingen.

Også version med ATEX-godkendelse

Kalibreringen er enkel takket være en speciel Mütec software (MF-Smart). Til applikationer i potentielt eksplosive miljøer er der også en ATEX-certificeret version til rådighed.

Mere information
For mere information kontakt Lars Nissen-Petersen på mobil nr. 4064 3005 eller lnp@loewener.dk

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.047