23948sdkhjf
Del siden
Annonce

In-line fugtmåling i faststoffer med Mütec HUMY 3000

Den korrekte fugtgrad i fast- og tørstoffer er en vigtig parameter med stor betydning for produktkvaliteten og driftsøkonomien i det samlede produktionsforløb.

Den korrekte fugtgrad i fast- og tørstoffer er en vigtig parameter med stor betydning for produktkvaliteten og driftsøkonomien i det samlede produktionsforløb.

Mütec HUMY 3000 in-line fugtmålersystemet er kendt og populært på markedet, ikke mindst på grund af de utallige anvendelsesmuligheder. HUMY er nemlig den perfekte fugtmåler til sukker, tobak, korn, malt, kul, sand, træspåner, tørfoder, kunstgødning, pulver, farvestoffer og kunststofgranulater. HUMY-systemet kan med fordel integreres i transportbånd, transportsnekker, siloer, tragte etc., ligesom det også er velegnet til batch-processer og til berøringsfri måling.

Hurtig kalibrering og høj nøjagtighed
I måleprocessen med HUMY bliver der målt i højfrekvensområdet og den højfrekvente dæmpning i mediet. Målemetoden muliggør en kort og enkel kalibrering samt en høj nøjagtighed på op til 0,05%. Målesensoren overfører målingerne digitalt, hvorfor disse er upåvirkede af forstyrrelser. Afstanden fra målesensoren til aflæseenheden kan være op til 1.000 m.

Et enkelt og hurtigt system
HUMY 3000 systemet er helt unikt og udmærker sig bl.a. ved, at det kan anvendes med et stort antal sensorer og kun ét kommunikationsmodul. Herudover er det selvovervågende, ligesom det har automatisk kompensering for temperatur og langvarig drift samt integreret datalogger og digital- og alarmudgange. Måleresultaterne bliver vist på LC-displayet analogt og digitalt. Al styring og parameterindstilling sker enkelt og hurtigt via displaytastaturet. For at lette arbejdsgangen, f.eks. ved skift mellem medier og processer er det muligt at gemme op til 24 kalibreringer, som hentes automatisk. HUMY 3000 er kompakt, enkelt og økonomisk i installation.

Også med ATEX-godkendelse
HUMY 3000 leveres også godkendt og certificeret til potentielt eksplosive miljøer i.h.t. ATEX-direktivet. Typiske anvendelsesmuligheder er automatikstyring af tørre- og befugtningsanlæg samt kontinuerlig kvalitetskontrol i fremstillingsprocessen.
I tillæg til selve fugtighedsmåleren HUMY 3000 tilbydes en bred vifte af sensorer til flowmåling og overvågning af bulkgods.

Mere information
For mere information kontakt Danilo Chiappini på mobil nr. 4064 3029 eller dc@loewener.dk.

Se også mere her

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.048