23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye universalskruer letter håndværkerens arbejde markant

Cembrit lancerer to videreudviklinger af Cembrit Universalskruen, specifikt målrettet Cembrit Montageprofiler i stål og afstandslister i træ. Skruerne fås desuden på bånd.

Byggematerialeproducenten Cembrit har optimeret Cembrit Universalskrue, og håndværkere kan nu se frem til store fordele ved montering af fx HardiePlank® brædder, Cembrit Windstopper og den indvendige beklædningsplade Cembrit Multi Force.

Optimeringen af skruen har udmøntet sig i to nye varianter: En skrue til montering på stålunderstøtninger, Cembrit 27 Universalskruen, og en skrue til montering på træunderstøtninger, Cembrit 38 Universalskruen. Begge modeller fås både på bånd og enkeltvist.

- De to nye varianter af vores universalskrue er markant forbedrede og designet specifikt til hver sin konkrete understøtning. De kræver ikke forboring, hvilket er med til at optimere facademonteringen, fortæller Troels Brix, Cembrit Mester-konsulent, og fortsætter:

- Samtidig lancerer vi også skruerne på bånd, og det er en mindst lige så spændende nyhed for håndværkerne. Skruer på bånd er en teknisk god løsning, der gør monteringen langt hurtigere end med enkeltvise skruer. Arbejdsgangen bliver markant nemmere og mere effektiv.

I forhold til den originale Cembrit Universalskrue er borespidsen og vingerne væsentligt forbedrede. Dette resulterer i en bedre rejfning af skruehullerne, så borestøv minimeres.  

Cembrit 27 Universalskruen måler 3,9x27, mens Cembrit 38 Universalskruen måler 3,9x38. Begge er fremstillet i hærdet stål med ZYTEC GX-overfla­debehandling.

Swisspearl Danmark A/S
Gasværksvej 24, 1. sal
9000 Aalborg
9000 Aalborg
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK58711713

Kontaktperson

Anette Brunsgaard Tymm
Marketingchef
+45 99372222 anette.tymm@swisspearl.net

Send til en kollega

0.062