23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Aros Maler Entreprise udfører største renoveringsopgave: Retten i Aarhus

Bygningsstyrelsen og Retten i Aarhus har netop renoveret hele 4.200 m2 med respekt for fortiden. Aros Maler Entreprise har, for Enemærke og Petersen, udført deres største maler-renoveringsopgave til dato.

Retten i Aarhus er en af byens stolte gamle bygninger. Den er tegnet af arkitekterne K. A. Ludvigsen og Julius Hansen og stod færdig i 1906. Bygningen er bevaringsværdig og prydet af vægmalerier, brede udskårne paneler på væggene og to store løver i bronze ved indgangspartiet. Det er med stolthed at Aros Maler Entreprise har løst denne store renoveringsopgave, der både har omfattet meget koordinering, en stor arbejdsindsats og et højt kvalitetsniveau.

God kontrol inden start
Tidligere divisionschef ved Enemærke og Petersen, Bo Christian Lagerberg udtaler om Aros Maler Entreprise: ”Vi inviterer de firmaer, som vi på forhånd kan sige god for, til at give bud på vores entrepriser. Aros Maler Enterprise er særlig gode til at lave forkontrol, inden de går i gang med arbejdet. På den måde afklares eventuelle spørgsmål og problemstillinger inden starten. Dette er meget væsentligt. Samtidig er de fleksible og kvaliteten af deres arbejde er god. Derfor er vi absolut tilfredse med deres arbejde på Retten i Aarhus og samarbejdet med dem.”

Færdig til tiden
Simon Elkjær, entrepriseleder og ejer af Aros Maler Entreprise udtaler: ”Grundet den komplicerede renovering som forårsagede store tidsforskydninger, har opgaven krævet stor fleksibilitet. Vi har i en længere periode, haft mellem 20-30 mand ekstra, på byggeriet, for i tæt samarbejde med Enemærke og Petersen, at sikre, projektets rettidige aflevering.

Det er der hvor Aros Maler Entreprise virkelig kan gøre en forskel. Med den størrelse vi har, har vi mulighed for at rokere rundt med vores medarbejdere, og yde en ekstra indsats, hvor det er påkrævet. Det er jeg glad for, vi kan tilbyde.”

Respekt for fortiden
Renoveringen har på mange måder været speciel med en lang række malertekniske udfordringer. Det har krævet specialviden og erfaring. Jeg kan f.eks nævne:

Stuklofter der var malet med limfarve, panelvægge der var malet med blyholdig maling, og som ikke måtte slibes, flotte radiatorskjulere med udskæringer og tremmer, som skulle tilpasses nye mål og males op igen, et utal af store vinduespartier med forsatsrammer og sprosser samt flotte fyldningsdøre, karme og fodlister, der skulle behandles nænsomt”, siger Simon Elkjær.

Aros Maler Entreprise A/S
Langs Skoven 74
8541 Skødstrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35479465

Kontaktperson

​E
​Simon Elkjær
Entrepriseleder
se@aros-maler.dk

Send til en kollega

0.094