23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FUGMANN bliver TREND-systemhus

Med samarbejdet med en af verdens førende producenter af bygningsstyringssystemer, TREND, kan FUGMANN fremover tilbyde kunderne maksimal frihed i valget af CTS-anlæg.

Direktør i FUGMANN, Henrik Fugmann, er en tilfreds mand. Han har netop indgået et samarbejde med Trend Control Systems, som betyder, at virksomheden pr. 10. oktober kan kalde sig TREND-systemhus.

- Jeg ser frem til samarbejdet, som understøtter vores strategi om at levere energieffektivitet og komfort til vore kunder både i det private og offentlige.

Leon Frøslev, der har det daglige ansvar for FUGMANNs tekniske afdeling er også begejstret.

- TRENDs produkter bygger på en åben standard. Det giver slutkunden stor frihed både i valget af løsning og leverandør, og det er en vigtig grund til, at vi har valgt at indgå samarbejdet, siger Leon Frøslev.

Med samarbejdet bliver FUGMANN del af et netværk af knap 20 professionelle virksomheder i hele landet, der er specialiseret i TRENDs produkter.

TREND er repræsenteret i 50 lande verden over og blandt verdens førende producenter af bygningsstyringssystemer, der styrer og overvåger bygningers tekniske anlæg med henblik på at begrænse energiforbruget, skabe større effektivitet og højne komforten.

- TREND er et anerkendt brand i Danmark, og de har en god lokal support, som kan hjælpe os til at yde en endnu bedre service til vores kunder. Netop vores sans for service og den brede erfaring, vi i forvejen har med CTS-anlæg og bygningsstyring, er det, som gør os attraktive for kunder med TREND-anlæg, siger Leon Frøslev. 

FUGMANN har leveret CTS til en lang række teknisk krævende bygninger inden for både industri, erhverv og sundheds- og plejesektoren. Senest har vi afleveret det teknisk komplicerede og topmoderne plejecenter Akaciegården på Frederiksberg. Bygningen er spækket med teknik, der spiller sammen som et samlet system takket være et avanceret CTS-system.

VIDSTE DU… at FUGMANN er en af Københavns førende elinstallatører.

Vi er eksperter i intelligente installationer. Dygtige til energioptimering og vedvarende energi. Har stor erfaring med brandalarmeringsanlæg, sikring og adgangskontrol og har årelang erfaring med netværksinstallationer.

 

Fugmann A/S
Høffdingsvej 20
2500 Valby
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15880597

Send til en kollega

0.047