23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Making water visible ®

Med den nye generation af trådløs dataaflæsning og tidstro databehandling er der nu mulighed for såvel on-site som mobil aflæsning af vandforbrug ved hjælp af Smartphone, iPad eller bærbar PC.

Fremtiden indenfor vandvandværkers vandmåling
BEACON® Advanced Metering Analytics (AMA) giver vandværkerne adgang til et helt nyt informationsunivers. BEACON® AMA er en kombinationsløsning mellem den unikke intuitive BEACON® AMA analysesoftwarepakke og den allerede verdenskendte og populære ORION® AMI-teknologi (Advanced Metering Infrastructure).

Løsningen er udviklet med det formål at sikre vandværket og dets ledelse en langt højere grad af synlighed, overblik og kontrol.

ORION® endpoints (kommunikationsmoduler) er en innovativ vandmålerløsning, som anvender det eksisterende mobilnetværk til effektiv og sikker levering af aflæste målerdata og hændelser til vandværket. Når ORION® GPRS kommunikationsmodul forbindes med en Badger Meter måler som E-Series® ultralydsvandmålere samt elektromagnetiske flowmålere, så sendes time-for-time forbruget dagligt til en webportal som kan tilgås af vandværket.

Overblik med ét klik
BEACON® AMA softwaren er ikke bare en metode til måleraflæsning og netværksstyring, men også et effektivt analyseværktøj. BEACON® AMA softwarepakken, som er baseret på en sikret hostet løsning, leverer stærke og let anvendelige dataværktøjer til vandværket, samtidig med at den indeholder en særlig forbruger-website plus en Smartphone/tablet applikation (app). Såvel vandværket som vandværkets kunder har således adgang til gensidigt nyttige data.

Masser af fordele
Fordelene ved BEACON® AMA omfatter bl.a. enkel, hurtig og effektiv lækagesøgning, indtægtsstyring, synliggørelse af vandbesparelser samt dataafstemning.

Brugerfladen kan tilpasses det enkelte vandværk – f.eks. ved indstilling af vandværksspecifikke beredskabs- og aktionsgrænser. Blandt de øvrige markante fordele tæller de unikke kundeengagementsværktøjer (website samt en app til Smartphones og iPads), automatiske softwareopdateringer samt muligheden for integrering i vandværkets eksisterende afregningssystem.

Systemets enkelhed gør det let for vandværket at drive systemet

Softwarepakken
Med BEACON® AMA softwarepakken får vandværkskunder, som er interesserede i oplysninger om egne forbrug, adgang til EyeOnWater websiden, hvor forbrugsoplysninger og –mønstre præsenteres i form af letforståelig og enkel grafik. Den smarte EyeOnWater app betyder, at kunderne kan følge med – uanset tid og sted – via Smartphone, iPad eller bærbar PC. Lækager kan automatisk meddeles via sms eller e-mail direkte til forbrugeren

Brugerfladen kan naturligvis tilpasses alt efter kundebehov.

For mere information - kontakt
Lars Nissen-Petersen på mobil nr. 4064 3005, e-mail lnp@loewener.dk eller
Danilo Chiappini på mobil nr. 4064 3029, e-mail dc@loewener.dk

 

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.094