23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny kompakt serie af Hitachi ZW-læssemaskiner

Hitachi har styrket sin serie af ZW-gummihjulslæssere med lanceringen af tre nye kompakte modeller, hvor interessen især samler sig om ZW75-6.

Designet er resultatet af de stigende krav til alsidighed og et ønske om mere kompakte maskiner. Som alle Hitachi ZW-gummihjulslæssere markerer ZW75-6 sig med fordele som høj ydeevne, ultimativ komfort og sikkerhed.

Højere ydeevne
Med 75 HK motor og differentiale med 100% spærre på begge aksler har Hitachi ZW75-6 både brydekraft og mobilitet til at løse opgaver i ethvert terræn. Samtidig betyder maskinens kompakte størrelse og arbejdsvægt på 5,3 tons, at den er nem at transportere og kan arbejde, hvor pladsforholdene er trange.

Maskinens lave tyngdepunkt sikrer en fremragende balance og stabilitet, når der køres og læsses, samt en hurtig, blød og præcis hydraulik, som det kendes fra Hitachis andre entreprenørmaskiner.

Ultimativ komfort og sikkerhed
ZW75-6 giver med ekstra store ruder, samt glasdøre på begge sider af kabinen, føreren et fremragende 360-graders udsyn. Den afrundede motorhjelm giver et uhindret udsyn bagud. Motorens støjniveau er lavere, og selve kabinen er mere effektivt isoleret.

Multifunktionsdisplayet giver føreren de rette oplysninger under kørsel. Samtlige knapper, pedaler og kontakter er godt og ergonomisk placeret.

Lavere driftsomkostninger
Vedligeholdelsen er enkel med nem adgang til motorrummet, hvor alle vigtige servicepunkter let kan inspiceres. Læssemaskinens høje tankkapacitet giver længere intervaller mellem brændstofpåfyldninger og dermed mere effektiv drift.

Læs mere i denne brochure

H.P. Entreprenørmaskiner A/S
Tingbjergvej 10
4632 Bjæverskov
Køge Kommune
Danmark
CVR nummer: DK59548115

Kontaktperson

CB
Claus Bloch
cb@cmarketing.dk

Send til en kollega

0.048