23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NYT: SiTech+ støjdæmpende afløbsrør

Wavin sætter nu endnu en brik i spil, der styrker holdet og gør markedet skakmat. SiTech+ er et kvalitetsrør, der lægger sig lige mellem de velkendte produktserier Wafix PP og Asto.

Stærkt og modstandsdygtigt

Wavin SiTech+ er et tre-lags rør i mineralforstærket polypropylen (PP) – matsort på ydersiden og hvidt indvendigt. Det er yderst modstandsdygtig over for miljømæssige påvirkninger, herunder temperaturer ned til -20<sup>o</sup>C. Det er samtidig særdeles resistent over for aggressivt spildevand og er således korrosionsfrit. Den indvendige, glatte overflade giver et optimalt vandføringsløb.

Et matsort rør

Den udvendige, matsorte overflade på rør og fittings forbedrer beskyttelsen mod UV stråler - en stor fordel i forbindelse med opbevaring af elementerne udendørs i byggefasen. Ydermere er den sorte overflade mindre modtagelig mod kontaminering, og produkternes elegante udseende fastholdes over tid. Den indvendige, hvide overflade gør til gengæld enhver form for kontrol nem og præcis.

Nem installation

Wavin SiTech+ har egenskaber, der gør installationen nem og hurtig. Fittings er designet med ribber, der giver et bedre greb, hvilket gør det nemmere at installere dem selv når pladsen er trang. Tydelige fittings-markeringer gør det muligt at sikre fuldstændig indføring af spidsenden i muffen. Denne meget synlige dybdekontrol er også en hjælp ved tilføjelse af den afstand på 10 mm, der er nødvendig for at håndtere varmeudvidelser ved installation af lange rørlængder.

Wavin SiTech+ opfylder de nyeste byggekrav inden for støjdæmpning (DIN 4109) og europæiske standarder inden for produktkvalitet (EN 1451).

Et rør til ethvert projekt

Wavin SiTech+ fuldender produktfamilien inden for afløbsrør. Wafix PP anvendes i projekter uden krav til støjdæmpning, Wavin SiTech+ anvendes til projekter, hvor kravene til rørsystemets egen støjdæmpning er mindre, og Asto anvendes i projekter hvor der stilles høje krav til rørsystemets støjdæmpning.

Sammen giver de tre produktserier et meget mere fleksibelt produktprogram at vælge imellem. De tre serier har hver deres styrker og kvaliteter, de er individuelle brikker i spillet, men arbejder også ekstremt godt sammen og udgør i sidste ende brættets stærkeste hold.

Optimér din rørløsning med god rådgivning

De tre systemer kan anvendes alene eller kan sammensættes, så de hver især yder lige netop dét, de skal, hvor de skal. Det er muligt at konstruere en sammensætning af de tre i et enkelt projekt, der giver plads til både lyddæmpning og en optimal totaløkonomi.

Med en projekttegning og en kop kaffe, kan vores salgskonsulenter rådgive dig til anvendelsen af alle tre typer rør på dit projekt. På denne måde opnår du den optimale afløbssystem uden kompromisser på kvaliteten, og med en endnu bedre økonomi i den sidste ende.

Wavin Denmark A/S
Wavinvej 1
8450 Hammel
Favrskov Kommune
Danmark
CVR nummer: DK41895128

Kontaktperson

TC
Trine Christiansen
Marketing Content Specialist
+45 26364740 trine.haugaard.christiansen@wavin.com

Send til en kollega

0.078