23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Få det til at gå 3 gange hurtigere med SpeedClad Twin

Produktiv pålægningssvejsning med ny Fronius teknologi

Pålægningssvejsning er en mekaniseret proces til belægning af komponenter med korrosionsbestandige og stærke speciallegeringer med det formål at mangedoble holdbarheden. Den nye SpeedClad Twin systemløsning fra Fronius er markedets hurtigste til pålægningssvejsning. Den høje proceshastighed forringer på ingen måde nøjagtigheden – tværtimod. Fronius er som bekendt verdens førende på det svejseteknologiske område, og alt er selvfølgelig gennemtænkt ned til mindste detalje!

SpeedCam Twin i TIG-processen
En TIG-varmtrådsproces er bedst egnet til pålægningssvejsning, for så vidt angår kvalitet og gentagelsesnøjagtighed. Problemet ved en sådan proces har hidtil været den lave svejsehastighed, som ofte har ført til flaskehalse i produktionen. Med Fronius SpeedCam Twin er problemet løst én gang for alle.

 Høje svejse- og afsmeltningshastigheder
Med SpeedClad Twin optimeres den effektivitet, som kendetegner TIG-varmtrådsprocessen, samtidig med at der leveres flotte svejseresultater – hver gang. Ved brug af to Wolframelektroder og to foropvarmede svejsetråde til ét svejsebad, hvor alt styres individuelt, kan der opnås meget høje svejse- og afsmeltningshastigheder. Dette giver optimal produktivitet – ikke mindst når der er tale om større komponenter.

Mindre indbrænding – lavere opblandingsgrad
Jo mindre grundmaterialet blandes op med tilsatsmaterialet – jo højere kvalitet af de anvendte legeringer. SpeedClad Twin opfylder de højest tænkelige krav og leverer perfekte resultater.

Læg afstand til konkurrenterne
Den ekstremt korte procestid og de flotte svejseresultater, som opnås med Fronius SpeedClad Twin, er den innovative og intelligente vej til forbedret konkurrenceevne.

Mere information
Kontakt vores svejsespecialist Erik E. Jørgensen, mobil nr. 4064 3030 eller e-mail eej@loewener.dk for yderligere oplysninger. Eller se mere på www.loewener.dk

 

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.047