23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Bliv opdateret på bygningssikring

Hvor meget ved du om mulighederne for at sikre din virksomhed? Sikringsbranchen er i rivende udvikling, og Ruko drager derfor på tur i hele landet med missionen om at udvide erhvervsdanmarks viden om bygningssikring. Kom og mød os!

Hvis I står over for en renovering, at skulle udskifte jeres låsesystem, eller bare gerne vil vide mere om mulighederne inden for moderne sikring af erhvervsbygninger, så har du nu chancen for at udvide din viden og blive inspireret. Ruko drager på en omfattende tur rundt i hele landet for at præsentere danske virksomheder for de nyeste muligheder inden for både mekanisk aflåsning, elektronisk adgangskontrol og administrationsløsninger. Hvad enten du bor i det nordlige Jylland eller midten af Sjælland, så kommer vi forbi en by nær dig.

Ruko Tour løber af stablen fra d. 6. september til d. 12. oktober 2016. Vi kommer forbi 8 byer i hele landet, og står klar til give dig et uforpligtende overblik over dine muligheder indenfor både mekanisk og elektronisk sikring. Vi glæder os til at give dig inspiration til en mere moderne sikring af din virksomhed.

Du kan læse mere om arrangementerne og tilmelde dig på ruko.dk/tour2016.

Turplan:

Aalborg 6. september

Aarhus 8. september

Herning 13. september

Esbjerg 15. september

Fredericia 20. september

Odense 22. september

Slagelse 5. oktober

Brøndby 11. og 12. oktober

ASSA ABLOY Opening Solutions A/S
Borupvang 5D
2750 Ballerup
Ballerup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK63989010

Send til en kollega

0.063