23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Innovative urinalsystemer sætter nye standarder for drift og miljø

De to urinalsystemer Selva og Preda fra Geberit har fået en innovativ opgradering og sikrer samtidig nem serviceadgang for installatøren.

De nye urinalsystemer fås i flere forskellige udgaver, der alle byder på nye, innovative løsninger. Fælles for alle de nye løsninger er, at det komplicerede er gjort så enkelt som muligt.

Flere fleksible muligheder
Geberit har blandt andet lanceret et vandbaseret urinal med genopladeligt batteri, som automatisk lades op ved hjælp af en akkumulator.

En anden nyhed er et urinal, der i udgangspunktet er vandfrit, men som kan udskiftes til en model med vand. Det giver stor fleksibilitet for både installatøren og slutkunden, hvis behovet skulle ændre sig.

Markedets bedste system i drift
I udviklingen af de to systemer har ambitionen været at skabe markedets mest driftssikre, økonomiske og miljøvenlige urinaler.

”Alle dele er designet til at optimere driftsomkostningerne – både i forhold til mandskabstimer til rengøring og vedligehold og i form af vandbesparende skyl og dyser. Og det kommer naturligvis også miljøet til gode,” fortæller Nils Overgård.

Modellen Selva er udviklet til renoveringsprojekter. Preda fungerer godt til nye installationer.

Begge modeller kan installeres på bagvæggen eller på enten Geberits GIS eller Doufix systemer.

Geberit A/S
Lægårdsvej 26
8520 Lystrup
Århus Kommune
Danmark
CVR nummer: DK75149115

Kontaktperson

Karin Busk Thygesen
Marketingkoordinator
+45 24944581 karin.buskthygesen@geberit.com

Send til en kollega

0.047