23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Stor succes i skyggen

Stor succes på Roskilde Dyrskue

Det årlige Roskilde Dyrskue løb af stablen med i alt 86.300 besøgende fordelt over 3 dage.

At stå i skyggen, er ikke altid dårligt

Løwener var som altid på stand nr. 70, hvilket - hvis du spørger mange af de andre udstillere og besøgende - var den bedste plads. Selv om det var høj solskin og varmt, ligger Løweners stand i skyggen, så kunderne kunne få en god maskinsnak under kølige forhold.

 Stor interesse

Den store interesse var den velkendte Kubota U10-3 med joystick. Joystickene er justerbare i bredden, så der er plads til alle – store som små. Konsollerne er udført i stål, som ikke revner eller knækker ved slag og stød samt højdejusterbare håndledsstøtter. Adgangen til motor og hydraulik er uændret og derfor stadig meget let.  

Kubota R280 frontlæsser, den suverænt mest solgte størrelse af minilæssere, da maskinen kan køres på en maskintrailer og løfte en palle belægningssten. Maskinen er samtidig kompakt og hjemtages som standard med trafikbelysning, 2 gear (28 km/t) og forskellige dækstørrelser samt kabine/halvtag-løsninger.

Også Bomags småmaskiner var der mange, som kiggede på -  specielt Bomags transporthjul til stamperne.

Det slog gnister

For første gang kunne man også opleve Løweners skæreteam vise manuel plasmaskæring med Hypertherm Powermax maskiner. Blandt andet Hypertherm Powermax30 Air plasmasystem af professionel kvalitet, bærbar med intern luftkompressor for let skæring af metal. Det mindste, letteste system i sin klasse.
 

 

 

Løwener A/S
Smedeland 2
2600 Glostrup
Glostrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21582387

Send til en kollega

0.047