23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FILM: Riwal og HSHansen udvikler specialdesignet kurv til Royal Arena

Riwal og HSHansen bidrager i høj grad til opførslen af den unikke facade på Royal Arena i Københavns Ørestad. Her har Riwal udviklet en specialdesignet kurv til deres lifte, hvilket der er kommet denne flotte film ud af.

Det er HSHansen der står bag det enestående facadearbejde på den imponerende Royal Arena i Københavns Ørestad. I den forbindelse har Riwal i samarbejde med HSHansen været med til at levere en helt unik løsning i forhold til facadearbejdet, hvor der er udviklet en specieldesignet kurv. Den specialdesignet kurv gør det muligt at bygge den eksklusive facade og arbejde i mellem 234 lameller. Kurven er designet således, at dimensionerne på kurven netop matcher mellemrummet mellem lamellerne, hvilket gør det muligt at arbejde effektivt og sikkert.

"Vi begyndte allerede planlægningen med HSHansen kort efter de vandt opgaven. De introducerede os for ideen om en specieldesignet kurv. Og med hjælp fra Riwals mange års erfaring og ekspertise var vi i stand til at præsentere en unik løsning for kunden, som de også var meget tilfredse med." siger Alexander Rosenkrands, Sales Manager Danmark

Den semi-transparente facade giver folk muligheden for at se glimt af aktiviteterne i Arenaen. Multiarenaen vil være i topkvalitet med hensyn til komfort, akustik og funktionalitet - og vil være i stand til at rumme omkring 15.000 tilskuere. Arenaen forventes færdig i slutningen af 2016 og i 2018 afholdes verdensmesterskaberne i ishockey.

Filmen er produceret sammen med Skovdal & Skovdal Fotografi/Film, som har været på besøg på Royal Arena for at se, hvordan denne specialfremstillede kurv fungerer i praksis samt hvad HSHansen sagde om projektet og samarbejdet.

Har du spørgsmål til projektet eller andet, så kontakt os på tlf. 70 10 00 97 for yderligere information.

Riwal Danmark A/S
P.L. Brandts Allé 1
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK30609492

Send til en kollega

0.047