23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Svenske kvalitets skruer til små penge

Dorch & Danola fejrer et succesfuldt samarbejde med ESSVE - nordens førende leverandør inden for befæstigelse. Derfor har den fynske håndværkerbutik lige nu skruet priserne helt i bund på det populære ESSVE sortiment.

I den nye tilbudsavis finder du stærke tilbud på rustfrie terrasseskruer A4, skarpe CorrSeal træ- og beslagskruer og udendørs træskruer.

ESSVE skrueæsker kan opbevares i en smart ESSBOX. ESSBOX er en praktisk, slidstærk og modstandsdygtig transportkuffert. Kufferten holder styr på dine skruer og kan rumme helt op til 12 skrueæsker. ESSBOX fås i flere varianter med tilhørende skruesortiment. Sortimentet er tilpasset indendørshåndværkers, udendørshåndværkers og gør-det-selv mandens eller kvindens behov. Se tilbuddene på ESSBOX her.
Når du køber en ESSBOX skruesortiment hos Dorch & Danola modtager du samtidig en gratis Carhartt T-shirt.

Ring eller skriv for at høre nærmere omkring Dorch & Danola’s skrue- og fugeaftale til håndværkere.

ESSVE er klar til at indtage Danmark
Det svenske premiumbrand ESSVE er en af Skandinaviens ledende distributør af skruer og befæstigelse. Nordiske håndværkere har siden 70’erne valgt ESSVE for deres solide løsninger. ESSVE arbejder for at gøre håndværkerens hverdag mere sikker og lønsom, derfor er alle produkter godkendt til branchens krav. Firmaets sortimentet omfatter mere end 4000 produkter, og de arbejder hele tiden på at skabe nye og innovative løsninger.

Hos værktøjsbutikken Dorch & Danola finder du mere end 400 ESSVE produkter.
Se det store udvalg af ESSVE her.

Tilbuddene gælder fra søndag d. 1. maj til onsdag d. 31. august 2016, eller så længe lager haves

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028

Kontaktperson

GS
Gorm Sandberg
Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig
+45 66155040 gp@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.049