23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Kampagne på CMT bor!

CMT bor til yderst rimelige priser. På kampagnen finder du gode tilbud på CMT propbor, prop-/kunstborsæt, hulsavsæt,forsænkere og trinforsænkere.

Ved køb af CMT værktøj vil du næsten med garanti ende ud med et produkt, der vil leve langt op til dine forventninger.

Se Dorch & Danola's kampagne på CMT bor her!
Bemærk - Alle priser er incl. moms i CMT kampagne avisen.

Tilbuddende på CMT finder du også på vores shop dorchdanola-netbutik.dk. Priserne i den nye kampagneavis er gældende til og med 30.06.2016 eller så længe lager haves.

CMT hulsave HM
Hos Dorch & Danola kan du finde alle de redskaber og alt det værktøj, du netop står og mangler. Udvalget på dorchdanola-netbutik.dk er så stort, at du næsten med garanti vil finde netop dét, du går og mangler, og der er desuden stor sandsynlighed for at du vil kunne lade dig friste til andre gode køb. For eksempel kan du finde et flot udvalg af CMT hulsave i HM til yderst rimelige priser. Så hvis du er interesseret i at tage et nærmere kig på CMT hulsave eller andet spændende værktøj, så klik ind på vores webshop dorchdanola-netbutik.dk.
Når man har sat sig for selv at ordne det ødelagte i hjemmet eller bygge nyt, eller hvis man arbejder professionelt som håndværker, er det vigtigt og essentielt, at man har noget ordentligt udstyr. Dette gør det både langt sjovere, langt hurtigere og langt lettere. Det er altid en god ide at have CMT hulsave i HM ved hånden, da disse kan skære igennem stort set hvad, det skulle være. Bestiller du dine CMT hulsave online, kan du få dem leveret direkte til din dør allerede inden for to dage. Det bliver ikke meget lettere. Så hvis du som mange andre bliver fristet af at prøve CMT hulsave HM, så er det bare med at klikke ind vores kampagneavis på CMT bor så hurtigt som muligt. Her har du mulighed for både at se og læse meget mere om de forskellige egenskaber ved CMT hulsave.

Dorch & Danola A/S
Ove Gjeddes Vej 7
5220 Odense SØ
Odense Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84512028

Kontaktperson

GS
Gorm Sandberg
Marketing, Kommunikation & E-commerce ansvarlig
+45 66155040 gp@dorchdanola.dk

Send til en kollega

0.047