23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NHH bygger moderne undervisningsmiljø, skabt til høj indlæring

Entreprenørvirksomheden NHH i Hellerup er i gang med at ombygge og renovere den store auditoriebygning 303a på DTU i Lyngby.

Entreprenørvirksomheden NHH i Hellerup er i gang med at ombygge og renovere den store auditoriebygning 303a på DTU i Lyngby. Mere end 30 tømrere og snedkere, har i flere måneder været i gang med den samlede hovedentreprise på 50 millioner kroner. Byggeriet omfatter 2800 m² og er udført med de fineste materialer på gulve, vægge og trapper. NHH er flere gange blevet sat til at udføre større tømre/snedker entrepriser indenfor undervisningsområdet, hvilket blandt andet hænger sammen med den store erfaring og ekspertise NHH har igennem de nu mere end 100 år, som virksomheden har eksisteret. Arkitekt på ombygningen er Rørbæk og Møller, som NHH har samarbejdet med over mange år.

NHH, dækker alle former for hoved - og totalentrepriser og tømrer- og snedkerarbejde, inden for såvel nybyggeri som bygningsrenovering. I mere end 100 år har vi opbygget og overleveret vores kompetencer og tradition for godt håndværk. NHH består i dag af 150 mand og omsætter for ca. 250 millioner kroner årligt.

Vi har eget moderne maskinsnedkeri med samleværksteder for inventar- og bygningssnedkerarbejder. Vores snedkeri har bl.a. stor erfaring i udførelse af specialopgaver.

I projektafdelingen gennemføres byggesager fra projekteringsfasens start til byggeriet står gennemtjekket og indflytningsklart.

Kontakt os på nhh@nhh.dk og tjek www.nhh.dk for at høre mere ind til, hvad vi kan og hvilke andre spændende opgaver vi har været inde over

N. H. Hansen & Søn A/S
Charlottenlundvej 4-6
2900 Hellerup
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26121442

Send til en kollega

0.047