23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO søger dygtige medarbejdere

Efter tre års uafbrudt vækst i afsætningen på det danske marked, er man nu nået til den erkendelse, at fortsat ekspansion kræver flere menneskelige ressourcer i Polen og Danmark.

"Da vi startede op i Danmark i starten af 2013, var det meget forsigtigt med tre mand og med en plan om at være en profitabel forretning indenfor tre år," forklarer Jon Tougaard, adm. direktør for FAKRO i Danmark.

Målet om at være profitabel er lykkedes og selvom regnskabstallene endnu ikke er offentliggjort, så står det klart, at 2015 var året hvor FAKRO Danmark kom ud med et fornuftigt overskud.

"Jeg har bevidst holdt igen med at kigge efter flere kolleger da vi først skulle fornemme, at interessen for vores produkter og løsninger ikke blot var en døgnflue, men noget der kan bygges videre på. Det tror vi i den grad på at det er og efter at have ansat en dygtig salgskonsulent til Sjælland & Øerne i januar, kigger vi nu aktivt efter en kundeservicemedarbejder til Herning," siger Jon Tougaard.

Han fortæller samtidigt, at man forventer at internatisere servicetekniker-delen i løbet af 2016.

Desuden er man netop i gang med at træne en medarbejder i Polen, som skal servicere det danske marked fuld-tid grundet den voksende efterspørgsel efter FAKRO på det danske marked.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.031