23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Softcontrol Cleverhouse til privatboliger

I private huse i dag, ses det, at meget af den bygningsautomatik som findes i større bygninger med fordel også kan anvendes her. Årsagen kan være ønsket om energibesparelser, at opnå en bedre komfort, eller en kombination af begge.

Forbrugsaflæsning
”At måle er at vide” og i takt med, at forbrugspriserne på el, vand og varme stiger kan det give stor værdi for ejeren at kunne overvåge sit forbrug. Ved at give brugeren en grafisk visning af sit forbrug giver det en nem analysemulighed for at se uregelmæssigheder. Hvis vandforbruget i dagtimerne står og tæller op, hvor huset et tomt, fortæller det måske at der er et toilet der står og løber. Bare det at se sit el-forbrug på en graf og kigge på forbruget når huset er tomt, giver også brugeren nem mulighed for reducere forbruget.
En Cleverhouse controller kan eksempelvis hente forbrugsdata fra 6 stk. M-BUS målere eller 64 stk. MODBUS målere, eller 2 stk pulsmålere. Alt data præsenteres og tilgås via website og APP, og kan derfor benyttes hvor end man befinder sig i verden. Administrerer man eksempelvis flere bygninger, kan installationer samles på et fælles website, hvorfra administration og styring kan foregå.

Kontakt Softcontrol for yderligere information

Softcontrol A/S
Vodskovvej 135
9310 Vodskov
Aalborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK34087245

Send til en kollega

0.062