23948sdkhjf
Del siden
Annonce

One Cable Automation til feltniveauet

EtherCAT P – Ultra-hurtig kommunikation og power med ét kabel

EtherCAT P samler EtherCAT-kommunikationen og system- og periferispændingen i ét kabel. Derudover skaber EtherCAT P mulighed for at sende strømforsyningen videre direkte via deltagerne. Kombinationen af høj EtherCAT-ydelse, samt fleksibel og ubegrænset EtherCAT-topologi gør etkabelløsningen til et optimalt bussystem for sensorer, aktorer og måleteknikken. Der spares på materiale- og monteringsudgifterne. Pladsbehovet i slæbekæderne, samt elskabene og i maskinen minimeres.

Med EtherCAT P har Beckhoff på SPS IPC Drives præsenteret en teknologiudvidelse, der samler EtherCAT og power på et standard Ethernet-kabel med 4 ledere og en integreret 24 V DC-forsyning af EtherCAT P-slaver og de tilsluttede sensorer og aktorer: Us (system- og sensorforsyning) og Up (periferispænding til aktorer) er galvanisk adskilt med hver især op til 3 A strøm til de tilsluttede komponenter.

Alle EtherCAT-fordele som f.eks. frit valg af topologi, høj hastighed, optimal udnyttelse af båndbredden, forarbejdning af telegrammer i gennemløbet, højpræcis synkronisering, omfattende diagnoser m.v. bevares. Strømmene fra Us og Up kobles direkte op på 100 Mbit/s-kablets ledere, hvilket resulterer i en meget prisgunstig og kompakt tilslutning.

EtherCAT P: Fra 24 V-sensor til 600 V-drev

EtherCAT P byder på en række fordele, både i forbindelse med små separate I/O-stationer i klemmekassen og lokale decentrale I/O-komponenter. For at undgå forvekslinger med Standard-EtherCAT-slaver er der udviklet en særlig stikserie kun til EtherCAT P, som dækker alle anvendelsesbehov fra 24 V I/O-niveauet til drev med 400 V AC eller 600 V DC og strøm på op til 64 A.

One Cable Automation

Med muligheden for også at overføre større ydelser baner EtherCAT P vejen for en automatisering uden kontaktskab. One Cable Automation er kendetegnet ved, at automatiseringskomponenter eller selv små decentrale klemmekasser i maskiner eller anlæg forsynes med de nødvendige styringsdata og ydelser via kun ét kabel med tilhørende afgreninger, så store kontaktskabe helt kan undværes. EtherCAT P-porteføljen vil fremadrettet blive suppleret med flere infrastrukturkomponenter, der kræves i den forbindelse.

Systemkomponenter i IP 20 og IP 67

Beckhoff tilbyder en omfattende produktserie til EtherCAT P bestående af infrastrukturkomponenter, I/O-systemer samt kabelsæt og stik. EtherCAT-P-Box-serien EPP egner sig til brug direkte i feltet. De kompakte og robuste IP-67-I/O-moduler fås til et bredt signalspektrum, lige fra standard-digital-I/O´er til kompleks analog- og måleteknik.

EtherCAT er en åben Industrial Ethernet-teknologi, der er udviklet af Beckhoff. Den blev introduceret i 2003 og har været international IEC- og SEMI-standard siden 2007. Offentliggørelsen af EtherCAT P sker som altid via EtherCAT Technology Group.

EtherCAT P fordele:

– EtherCAT + 2 x 24 V DC (Up, Us) på kun 4 ledere
– Strømforsyning sendes videre via deltagerne
– Reducering af materiale- og monteringsudgifter
– Minimering af pladsbehovet i slæbekæder, elskabe og maskiner
– Skálerbare stik fra 24 V til 600 V, 64 A
– Høj EtherCAT-ydelse, lave tilslutningsudgifter
– Frit og fleksibelt valg af EtherCAT-topologi

www.beckhoff.dk/EtherCATP

Spørgsmål vedr. EtherCAT bedes sendt til:
Beckhoff Automation ApS, Birkemose Allé 25, 6000 Kolding, Danmark
Telefon: +45 43 20 15 70, Fax: +45 43 20 15 99
E-Mail: info@beckhoff.dk, www.beckhoff.dk

Beckhoff Automation ApS
Birkemose Allé 1
6000 Kolding
Kolding Kommune
Danmark
CVR nummer: DK28283571

Kontaktperson

LL
Linette Lyngbaek
l.lyngbaek@beckhoff.com

Send til en kollega

0.218