23948sdkhjf
Del siden
Annonce

TechnoCables Carl Stahl

TechnoCables er kabler til mange forskellige brancher. De kan benyttes til adskillige løfte og trække opgaver, samt industrier der kræver små og tekniske men samtidigt holdbare løsninger.

Carl Stahl er innovativ udvikler og udbyder af TechnoCables til mange forskellige brancher. Med mere en 50 års erfaring inden for tekniske kabler og tråde, kan vi sikre kvalitet og den rette løsning til dine behov.

TechnoCables er ofte en enkel løsning for mange mekaniske anvendelsesmuligheder og giver stort udbytte for pengene. Nye og innovative anvendelsesmuligheder opdages dagligt, hvilket fører til profit muligheder for dig med TechnoCables. Ingeniører og designerer benytter sig i stigende grad af fordelene ved wire, for at opnå fleksible og sikre løsninger til at trække, bære og flytte emner.

Alle TechnoCables produceres af wires med høj strækbar styrke. De mest almindelige wire er rustfri stål wire. Wirene fremstilles efter kunde ønske på færdige mål, hvilket gør disse unikke.

Forhudede TechnoCables kan bruges hvor wirene skal løbe over skiver, og hvor de bliver udsat for omvendt bøjning. Belægningen beskytter rebet mod skidt og holder fremstillings-smøremidlet inde i rebet. Smøremidlet reducerer slid mellem trådene og wirerne, samt øger levetiden med op 50%.

Anvendelses muligheder er bl.a.:

• Windindustri
• Landbrug
• Medicinal industri
• Sikkerheds teknologi
• Belysning
• Elektrisk haveudstyr

For mere information omkring TechnoCables kan kataloget bestilles på www.carlstahl.dk eller kontakt os på +45 76 24 02 34 eller info@carlstahl.dk, hvor en af vores medarbejdere vil være behjælpelig.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431

Send til en kollega

0.047