23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Er du klædt rigtigt på til Autodesks nye licenspolitik?

Autodesk indfører stepvis en helt ny licenspolitik, og det er meget vigtigt for NTI CADcenter, at du er opdateret på de nye tider, som starter 31. januar 2016.

To vigtige datoer, som du ikke må overse:

• Efter 31. januar, 2016 vil det ikke længere være muligt at opgradere, krydsopgradere, netværkskonvertere eller købe nye individuelle licenser, samt at købe eller leje AutoCAD Design Suite.Se hele listen her.

• Efter 31. juli, 2016 vil det ikke længere være muligt at opdatere eller købe nye licenser af alle øvrige Autodesk Suites. Se hele listen her.

Det vil være muligt at købe permanente licenser med Maintenance Subscription frem til de relevante datoer, og muligheden for at gentegne Maintenance Subscription vil ikke ændre sig. Men bemærk, at det ikke vil være muligt at opdatere eksisterende licenser efter de relevante datoer.

Muligheden for at købe permanente licenser afløses af fleksible lejeaftaler (Desktop Subscription). Disse lejeaftaler kan have en varighed på 3 måneder, 1 år, 2 år eller 3 år.

Forvirret?
Vi ved, at det kan være komplekst at gennemskue konsekvenserne, og finde frem til den optimale løsning. Kontakt derfor NTI CADcenter på telefon: 70 10 14 00, hvis du har spørgsmål, eller ønsker en dialog omkring mulighederne fremover.

NTI A/S
Lejrvej 15
3500 Værløse
Furesø Kommune
Danmark
CVR nummer: DK12252528

Send til en kollega

0.031