23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Design og udsmykning med POSILOCK

Med POSILOCK systemet er der uendelige muligheder for at udsmykke og dekorere.

Carl Stahl er specialist inden for næsten alle anvendelser der involverer rustfrie stål wire og trådnet.Siden 1880 har Carl Stahl været blandt markedslederne når det kommer til reb og kabler – oprindeligt i form af naturfiber reb til landbrug og til dags dato som leverandør af stålwirer og løfteudstyr til tunge løft. Fra rådgivning og planlægning ved hjælp af struktureret udregninger, til fremstilling og installation tilbyder Carl Stahl alt-i-en services til kunder der søger, at realisere kreative ideer med hjælp fra rustfrie stål system komponenter, uanset hvor i verden de befinder sig.

POSILOCK systemet tilbyder en bred vifte af løsninger fra gulv til lofts monteringer til hængende fiksering af billedrammer, udstillinger og mange andre muligheder. De rustfrie wire er i overensstemmelse med selv de strammeste sikkerhedsregler og er nemme at installere ved hjælp af speciel designet komponenter lavet af nikkel beklædt messing.

POSILOCK er i høj grad funktionelt, hvor sikkerhed, og tryghed er vigtige prioriteter. De individuelle design muligheder er også essentielle. POSILOCK elementer er designet til at skille sig ud, men samtidig være holdbare og kræver ikke vedligeholdelse.

De nye POSILOCK farver sætter kulør på designet hvor wiren kan fås i blank, hvid, sort, rød, grøn, guld og blå. Disse polymerbelagte rustfrie stålkabler åbner op for endnu flere kreative muligheder inden for indretningsdesign. Kombineret med andre farvede elementer fra POSILOCK familien får du muligheden for, at give dit suspensionssystem et individuelt præg.

En bred vifte af tilbehør og hjælpemateriale kan anskaffes til POSILOCK systemet. Dette inkluderer utalligt monteringstilbehør der gør installering i træ, beton, natursten, stål og celledelt materiale enkelt.

Læs vores artikel om udsmykning af læsesalen på Det Kongelige Bibliotek for et eksempel på brug af POSILOCK.

For mere information omkring POSILOCK kan kataloget bestilles på www.carlstahl.dk eller kontakt os på +45 76 24 02 34 eller info@carlstahl.dk, hvor en af vores medarbejdere vil være behjælpelig.

Carl Stahl A/S
Vognmagervej 21
7000 Fredericia
Fredericia Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15228431

Send til en kollega

0.047