23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO ude med nye produkter

Building Green 2015 kommer til at danne ramme for introduktionen af nye produkter fra den internationale vinduesproducent.

FAKRO deltog på Building Green 2014 med de karakteristiske ovenlysvinduer til det skrå tag. Satsningen i år bliver på løsninger til det flade tag med en hældning på maksimale 15 grader. Det er et område indenfor ovenlys der er i kraftig vækst i disse år godt hjulpet på vej af den danske byggetradition.

"Det danske marked er helt klart præget af de lave tagkonstruktioner hvor hældningen typisk ligger mellem 2 og 10 grader. Vi har produkterne til at løse dette på smukkeste vis og nu ønsker vi at tilbyde kunderne endnu flere muligheder," fortsætter Jon Tougaard fra FAKRO Danmark.

"Det er især indenfor privat nybyggeri samt erhvervsbygninger, at vi leverer løsninger af denne type. Enten som almindelig kuppel eller som innovativ løsning uden kuppel hvor man ikke ønsker at kunne se kuplen fra indkørsel eller have. Begge med meget lave U-værdier så de kan leve op til kundernes forventninger", siger Jon Tougaard.

FAKRO er kommet langt på det danske marked med disse typer produkter og man forventer en kraftig stigning i de kommende år.

"Der kommer flere om buddet så priserne vil falde. Samtidig ønsker vi at udvikle nogle flotte løsninger til en rigtig god pris - også for dem der ikke ønsker det ypperste med 4-lags glas og en U-værdi der nærmer sig 0. Vi tror på, at ved at vælge en værdi-for-pengene løsning indenfor disse elementer, vil vi få et langt større volumen og flere glade kunder", afslutter Jon Tougaard.

FAKRO er på stand 7 på Building Green i dagene 28.-29. oktober 2015.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294
P nummer: 1018224042

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.062