23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Rising Architecture week – A rising star

Den 15.-18. september 2015, løb den ugelange event ”Rising Architecture” af stablen. Ecophon deltog som partner på konferencen og med udvalgte kunder til arrangementet.

Foto: SLA

Konferencen blev åbnet af kulturminister Bertel Haarder (V) efterfulgt af formanden for Danske Arkitekter, Lene Espersen.

Konferencen bød på masser af spændende foredrag af både danske og udenlandske foredragsholdere omkring arkitektur og danske arkitekturprojekter i ind- og udland. Arrangementet foregik på Papirøen i København hvor The Rising Lecture Hall og Playground dannede rammen om et yderst spændende program. Arrangementet bød på mere end 50 begivenheder som var åben for deltagere på konferencen samt den almene befolkning med interesse for arkitektur.

Mange tegnestuer åbnede for besøg og afholdt forskellige arrangementer, - alt fra vinsmagning til guidede cykelture med fokus på arkitektur i København og omegn.
Imellem de forskellige foredrag, arrangementer og byture, var der rig mulighed for deltagerne til at netværke, hvilket har skabt god grobund for gode kontakter blandt deltagerne.

Ecophon takker arrangørerne bag Rising Architecture for et fantastisk arrangement og ser frem til næste Rising Architecture i 2016.

"Landskabstegnestuen SLA havde opbygget et stort indendørs naturlandskab i Rising-eventens centrale konferencesal”

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67147413

Send til en kollega

0.062