23948sdkhjf
Del siden
Annonce

NHH udfører renovering af Baldersbo afd. 8 i hovedentreprise.

Den almene boligbebyggelse Baldersbo afd. 8, beliggende på Gl. Skolevej i Ballerup er fra 1959/1963, og er en afdeling under Boligselskabet Baldersbo i Ballerup på matrikel nr. 1 mf Ballerup.

Bebyggelsen består af 4 hovedblokke i 2 etager med krybekælder og henholdsvis 2 og 3 sideblokke i 1 etage med fuld kælder. Afdelingen fremtræder med sine to etager, som en tæt lav bebyggelse med åbne fællesarealer.
Der er i alt 45 boliger fordelt med 13 stk. 3-værelses og 32 stk. 4-værelses lejligheder. Samlede bruttoareal udgør 3.840 m2

Boligerne i hovedblokkene bliver helt nyindrettet og indrettes som tilgængelighedsboliger. Badeværelserne bliver større, så der kan opnås en venderadius på Ø 75 cm. Dørovergange udføres som niveaufri overgange. Der etableres ramper i terræn med et hævet, vandret areal foran alle yderdøre for niveaufri adgang.
Der indrettes nye køkkener i alle boligtyper med malede låger og skuffer, samt kompakt lamineret bordplade. Der forberedes for opvaskemaskine.
Man skal være opmærksom på at der skal være en dialog med byggeudvalget omkring detaljering af køkkenerne, med henblik på prøver på låger, bordplader og greb samt farver.
I de fleste boligtyper udføres der nye lakerede plankegulve i bøg. I andre boligtyper afhøvles og slibes eksisterende plankegulve.

Se flere nyheder.

N. H. Hansen & Søn A/S
Charlottenlundvej 4-6
2900 Hellerup
Gentofte Kommune
Danmark
CVR nummer: DK26121442

Send til en kollega

0.047