23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ny ejerkreds og nyt firmanavn

Bisgaard Industri ApS har (pr. 10/7-15) fået nye ejere.

Helle Frostholm Skærbech fortsætter som Adm. Direktør i virksomheden og Arne Spicer Lindgren tiltræder samtidig som ny partner/direktør. Samtidig med overtagelsen ændres navnet til Nordic InnerCore (NIC Denmark).
Med navne ændringen indikerer vi også, at vi fremover ser os som byggebranchens servicepartner inden for alle former for indvendige lysninger, paneler og afdækningsopgaver. De kendte præfabrikerede ClipOn Lysninger vil uændret være det som virksomheden vil lukrere mest på. Vi vil i løbet af 2015 og 2016, introducere yderligere innovative løsninger til afdækningsopgaver, som følger vores primære mål
• At skabe værdi for vore kunder
• At levere miljø og energi bæredygtige løsninger
• At være den service partner, som vore kunder har brug for i alle situationer.
Firmaet videreføres på samme adresse i Glyngøre, hvor produktionsarealet og dele af produktions-apparaturet er og bliver væsentligt udvidet. Vi tror nemlig på Danmark som produktionssted, når vi skal servicere vore kunder optimalt udtaler Arne Spicer Lindgren. Jeg glæder mig til at være med til at præge firmaet og udvide dets know how, samt pleje dets allerede brede kundekreds. Vi er sikre på at alle vil tage godt imod de ændringer som kommer, og der med opleve at Nordic InnerCore betyder endnu mere værdi i dagligdagen.

NIC Denmark A/S
Elmevej 16
Glyngøre
7870 Roslev
Skive Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35829563

Kontaktperson

Helle Frostholm Skærbech
Adm. Direktør
+45 51550001 hfs@nicdenmark.dk

Send til en kollega

0.078