23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO har succes med pakkerne

Sammensætningen af primære produkter i kundevenlige pakker har vist sig at gøre både kunder og forhandlere tilfredse.

FAKRO valgte fra starten af sin etablering på det danske marked i 2013 at sætte pakker sammen bestående af alt det man som kunde behøver ved køb af et ovenlysvindue:

- Ovenlysvindue
- Inddækning
- Installationsprodukter (øget sikkerhed)
- Gardin
- Evt. markise

"Jeg har altid undret mig over, at man med et standardprodukt som netop ovenlys, ikke har kunnet finde ud af at sætte det sammen som en samlet pakke med alle de fordele det giver gennem hele værdikæden - og især for kunden," siger Jon Tougaard, direktør for FAKRO i Danmark.

"Vi fornemmede, at det var vores hurtige vej ind på det danske marked. Situationen er den, at vinduer ikke just er et hyppigt køb og udover folk i branchen, så aner de færreste hvad man skal bruge af inddækninger, ekstra isolering osv. Ved at sætte det sammen i ét, hjælper vi både forhandlere og kunder - og desuden optimerer vi vores logistik enormt," fortæller Jon Tougaard.

FAKRO har valgt at sætte pakker sammen, der matcher 70-80% af de solgte størrelser og typer på markedet. Det er typisk disse produkter, som det private segment køber, ofte til udskiftning af eksisterende ovenlys. Man startede med at fokuserer på online-handlen, hvor et tæt samarbejde med Bygma Online hurtigt kom i stand, men i dag kan man bestille pakkerne hos samtlige FAKRO-forhandlere i Danmark.

"Grundlæggende skal det være let at vælge og sælge et produkt. Og det skal kunne betale sig økonomisk. Vi står med alenlange prislister og brochurer fyldt med information, men det har ikke gjort det lettere at være kunde, tværtimod," understreger Jon Tougaard. "Det kan pakkerne være med til at gøre en smule bedre og dermed øge interessen for både at købe og sælge vore produkter."

Pakkerne leveres fra dag-til-dag og dermed har FAKRO Danmark landets hurtigste levering af udvalgte ovenlysprodukter. Prissætningen står forhandlerne selv for, men det er ingen hemmelighed, at der ofte er mere end 30% at spare for slutbrugeren på pakkerne.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.049