23948sdkhjf
Del siden
Annonce

GROHE viser fremtidens køkkenarmaturer

Efter otte års fravær var GROHE tilbage på vvs-messen i Odense med en række nye køkkeninnovationer til professionelle installatører.

GROHE har i årtier været kendt for høj kvalitet og banebrydende design af armaturer. Den tyske virksomhed er i dag anerkendt og respekteret markedsleder indenfor armaturer på det danske marked. Med sin tilbagekomst og deltagelse i VVS-dagene i april demonstrede GROHE-koncernen en række nye innovative køkkenprodukter.

GROHE er meget mere end leverandør af etgrebs- og togrebsarmaturer. GROHE præsenterer en stor portefølje af produkter til den profesionelle installatør som elektroniske armaturer, indbygningcisterner, og fremfor alt fremtidens teknologiske køkkenarmaturer,” fortæller Poul Christian Pedersen, country manager i GROHE Danmark.

Tre teknologiske køkkeninovationer
I Odense præsenterede GROHE tre nyskabende produkter foruden en række velkendte produkter og bestsellere indenfor sanitære systemer - deriblandt det selvrensende toilet Sensia - behind-the-wall-teknologi, specialarmaturer, sikkerhedsteknologi, samt nye og klassiske produkter til køkkenet, badeværelset og hjemmespaen.

• GROHE RED. Køkkenarmaturet der giver kogende vand på 100 grader og fungerer som normalt køkkenarmatur på samme tid. Vandet bliver kogt i en ekspansionsbeholder lavet af titanium.

• GROHE BLUE. Køkkenarmaturet som filtrerer vandet i 5 instanser, køler det ned og tilsætter brus. Kildevand med eller uden brus direkte fra hanen, oplagt til brug i hjemmet og i virksomheder.

• Minta Touch. Elektronisk køkkenvandhane, som kan betjenes både manuelt og elektronisk. En let berøring er alt, hvad der kræves, for at få vandet til at løbe.

På plads i 2017
GROHE bliver også at finde på VVS-messen i 2017. Her kan man blandt andet opleve en række produktnyheder i porcelæn som håndvaske, badekar og toiletkummer under overskriften«The complete bathroom».

Grohe A/S
Ved Stigbordene 32, 2th
2450 København SV
Københavns Kommune
Danmark
CVR nummer: DK52503310

Send til en kollega

0.031