23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Brødrene Dahl sætter samtalen i fokus på VVS’15.

Brødrene Dahl er tilbage på VVS’15 med et anderledes messekoncept, som sætter samtalen i fokus. Den store stand er indrettet til dialog og idéudveksling mellem de besøgende og de mange Brødrene Dahl repræsentanter.

Man skal kigge langt efter de nyeste modeller af selvrensende toiletter på Brødrene Dahls stand på VVS’15. Med en helt igennem åben stand, hvor kun hyggelige samtalerum og en scene optager gulvplads, byder Brødrene Dahl op til dialog med branchen.

Alle – fra enkeltmandsvirksomheder til større VVS-virksomheder – er velkomne på standen med et emne, de ønsker at diskutere. Et talstærkt team af specialister og Brødrene Dahls ledelse inden for områderne logistik, e-handel, salg, indkøb, marketing og klimateknik er til stede på standen under hele messen. Man kan enten blot komme forbi eller på forhånd booke et møde på bd.dk, og man bestemmer selv, hvad der skal tales om.

Alle emner kan diskuteres

-VVS’15 er en unik mulighed for at mødes i øjenhøjde med hinanden Her er en lejlighed til at stille spørgsmål, afprøve ideer, udveksle erfaringer, og dele viden. Det er det vi gerne vil invitere til. Vi har med vilje sat agendaen fri, og vi vil bestræbe os på at komme godt rundt om alle de emner og spørgsmål, som vi bliver mødt med, siger Morten Kilden Nikolajsen, kommerciel direktør i Brødrene Dahl.

-Vi er på VVS’15 som grossist, og vi vil gerne vise, at vores kerneydelse faktisk er den rådgivning og pakke af services, vi leverer rundt om den rene produktleverance. Derfor har vi bevidst valgt ikke at have en masse produktnyheder med, men i stedet sætte fokus på dialog og ideudveksling, så vi også fremadrettet kan ramme plet med vores services, siger Morten Kilden Nikolajsen.

Motion til lattermusklerne

Under hele messen vil der på scenen på Brødrene Dahls stand være foredragsholdere, som fortæller om, hvad der rører sig lige nu inden for ventilation, biobrændsel og logistik.
Når man er mæt af faglige indtryk, kan man tage sig en pause foran scenen og lade sig underholde i 20 minutter i selskab med standup’erne Brian Lykke fra Krysters Kartel og Thomas Warberg fra Klipfiskerne. Eller lade sig inspirere af roeren Eskild Ebbesen fra Guldfireren. Der er noget til både hjerne, hjerte og lattermuskler på Brødrene Dahls stand.

Brødrene Dahl er på stand D-6011.

Brødrene Dahl A/S
Park Allé 370
2605 Brøndby
Brøndby Kommune
Danmark
CVR nummer: DK81822514

Send til en kollega

0.063