23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Nye industriporte fra Hörmann

En forbedret varmeisolering på op til 55 % reducerer energitabet i erhvervsbygninger. Hörmann optimerer varmeisoleringen på deres industriporte. Udbuddet omfatter nu porte med en bladtykkelse på 67 mm og brudt kuldebro som standard.

Industriporte fra Hörmann har opnået en forbedret varmeisolering med op til 55 % afhængig af portens udformning. En forbedring der gør portene særligt egnede til levnedsmiddel- og kølelogistik. De nye industriporte kan selvfølgelig også bruges til energieffektiv aflukning af andre logistik- og lagerhaller.

”I en verden hvor opvarmning bliver dyrere for hver dag kan energioptimering være en god forretning. Med de nye energieffektive port systemer har virksomheder et stort potentiale for at spare på varmeregningen og desuden matcher portene de stadig større krav om aflukning i erhvervs- og industribyggerier“, fortæller Lars Mikkelsen, salgschef hos Hörmann Danmark AS.

Hurtigere porte
Hörmanns industriledhejseporte kan udstyres med et fotocelleanlæg, der er integreret i portkarmen. Registreringen af lysstråler gør det muligt for porten at køre hurtigere. Hurtigere kørselshastigheder reducerer energitabet ved åbning og lukning af porten og sørger for et sikkert og gnidningsløst arbejdsforløb.

Samme udseende – forskellig tykkelse
De nye industriporte med 67 mm tykt portblad supplerer Hörmanns nuværende udbud af industriledhejseporte. Så selvom den nye 67 mm og den nuværende 42 mm port har forskellige tykkelser er udseendet samme. Bygherren kan dermed anvende porte med forskellige tykkelser i én og samme bygning, uden at gå på kompromis med udseendet.

Gangdør med flad tærskel

Størstedelen af energien går tabt, når medarbejderne åbner eller lukker porten. Derfor kan portene fra det udvidede program udstyres med en gangdør. Afhængig af portens størrelse er dørtærsklen blot 10 mm høj, hvilket reducerer risikoen for at snuble og gør det lettere
at rulle værkstedsvogne og redskaber frem og tilbage. For at mindske energitabet ved gangdøren er den udstyret med profiler med brudt kuldebro. Denne mulighed for energibesparelse er ifølge producentens angivelser enestående på markedet. Afhængig af behovet kan gangdøren skræddersyes til forskellige formål.

Standardgennemgangsbredden kan nå op på 905 mm og er dermed handicapvenlig. Gangdøren kan desuden fungere som flugtvej for op til fem personer – en vigtig information for bygherren, da der ikke skal planlægges en ekstra dør til flugtvej.


Sikring mod sammenstød
Hörmanns industriledhejseporte leveres som standard med en selvovervågende optisk sensor i bundgummiet. Hvis sensoren registrerer personer eller genstande under portkørslen, kobles porten automatisk fra. Som en ekstra sikring tilbyder Hörmann en eller to medløbende fotoceller uden merpris. De medløbende fotoceller overvåger ledhejseportens underkant og forhindringer eller personer registreres dermed tidligt, så ledhejseporten kan kobles fra inden berøring.

Tabel 1:

Portmodel U-værdi
SPU 67 Thermo 0,62 W/(m²∙K)
SPU 67 Thermo med ThermoFrame 0,51 W/(m²∙K)
APU 67 Thermo med ThermoFrame 2,0 W/(m²∙K)
ALR 67 Thermo med ThermoFrame 2,1 W/(m²∙K)

Til sammenligning:
SPU F42 med ThermoFrame 0,94 W/(m²∙K)

Hörmann Danmark A/S
Normansvej 6
8920 Randers NV
Randers Kommune
Danmark
CVR nummer: DK78942215

Send til en kollega

0.062