23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Ecophon akustiklofter – nu helt grønne.

Fra 1. februar 2015 omlægger Ecophon hele sin produktion af akustiske produkter med et plantebaseret bindemiddel.

Det giver arkitekter og bygherrer en unik mulighed for at kombinere banebrydende design med fremragende lydabsorbering og avanceret bæredygtighed.

“Vores ambition er at have en sund effekt på mennesker i alt, hvad vi gør. Derfor satser vi på altid at være foran markedet og de lovgivningsmæssige krav. Det plantebaserede bindemiddel er en vigtig udvikling. Enhver, der søger bæredygtige akustikløsninger, behøver ikke længere at lede efter bestemte produkter men kan henvende sig til os. Alle vore produkter er nu helt grønne”, siger Max Falck, Business Unit Manager i Danmark.

Ecophon er aktivt engageret i bæredygtighed og bruger glasuld, som er baseret på mere end 70 % genbrugsglas, og uden fossile råstoffer. En genbrugsflaske er nok til at producere 1.5 Ecophon paneler. Vi bruger kun vandbaseret maling, fremstillet af miljøvenlige materialer, og produkterne indeholder ingen antimikrobielle kemikalier eller formaldehyd.

Genanvendelse af alle nye produkter
Ved at omlægge produktionen med et plantebaseret bindemiddel i alle vores produkter, har vi opgraderet vores bæredygtighed. Vi siger farvel til mere end 24.000 tønder råolie om året og reducerer vores CO2 udslip som følge heraf. Ecophon introducerer nu genanvendelse af alle vores produkter med den nye glasuld fra 1. januar 2016.

“Vi har stor fokus på detaljer og har brugt tid på at sikre, at det plantebaserede bindemiddel leverer funktionel kvalitet og akustiske egenskaber. Det var også meget vigtigt, at vores produkter som helhed, og ikke kun som enkelte komponenter, overholder de strengeste krav. Vi tilbyder nu en samlet løsning inden for bæredygtighed. I stedet for at lancere en grøn produktlinje, har vi besluttet at omlægge samtlige Ecophon produkter i overensstemmelse med vores bæredygtighedsmål” siger Max Falck, Business Unit Manager, Danmark.

Hele Ecophons produktlinje opfylder nu de skrappeste standarder for indeklima, Fransk VOC, A+ og California Emission Regulation. Men vigtigst af alt; Vi kan nu præsentere endnu bedre akustikløsninger på hele produktlinjen og har løftet Ecophon fra et højt niveau til et endnu højere.

Saint-Gobain Ecophon A/S
Hammerholmen 18E
2650 Hvidovre
Hvidovre Kommune
Danmark
CVR nummer: DK67147413

Send til en kollega

0.063