23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO skunklemme til alle behov

FAKRO introducerer i 2015 endnu en skunklem i familien af kvalitetsprodukter til stærke priser.

TRYK PÅ

"Forhandlerne og kunderne er i den grad ved at få øjnene op for, at FAKRO producerer og markedsfører skunklemme i en meget høj kvalitet - vi kan se, at det er et produkt som sagtens kan være med på det danske marked," fortæller Morten Nielsen, ansvarlig for kundeservice og logistik hos FAKRO Danmark.

"Polske FAKRO er en af Europas største producenter af lofttrapper og skunklemme og derfor er det helt naturligt for os at benytte fabrikkens store know-how og de gode produkter på markedet i Danmark," fortsætter Morten Nielsen.

TRE TYPER - MANGE STØRRELSER

FAKRO markedsfører tre typer skunklemme: Standardmodellen DWK med en u-værdi på 1,1, en optimeret og bedre isoleret klima-model DWT med en u-værdi på 0,6 og endelig den brandsikrede DWF BD-45 version med en u-værdi på ligeledes 0,6. Alle tre typer fås i ikke mindre end 21 størrelser. Listepriserne starter typisk ved 799 kr. inkl. moms.

"Vi ønsker at få en stor del af dette marked da det er en god måde for kunderne og forhandlerne at lære FAKRO bedre at kende på. Vi oplever, at kunderne kommer igen og køber andre produkter når de først har set at vi kan levere det rigtige produkt til den rigtige pris til tiden," slutter Morten Nielsen.

FAKRO skunklemme sælges udelukkende gennem byggemarkeder og tømrerhandlere samt via deres online platforme.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294
P nummer: 1018224042

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.047