23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO på messe

Godt 2000 udstillere fra 42 lande præsenterede deres produkter og serviceydelser på messen i Tyskland. Heriblandt verdens anden største producent af ovenlysvinduer, FAKRO.

Messegæsterne kunne på FAKROs stand opleve en lang række ovenlyssystemer til skråtage og flade tage. Standens største attraktion var den nye F-type til flade tage, som kombinerer smukt design med en lang række parametre såsom energieffektivitet.

F-typen er i Danmark blevet modtaget rigtig godt idet de danske forbrugere godt kan se ideen med at slippe for en skæmmende plastkuppel på taget og i stedet få en smart, innovativ designløsning.

FAKRO præsenterede også den nye solar markise, som får sin strøm fra solenergi. Derved slipper man for at måtte føre strøm til markisen og sparer mange penge ved monteringen. Solar Markisen introduceres i løbet af 2015 i Danmark.

FAKROs BAU-stand var på 100 m2 i år og det gav rigelig med plads til de mange produkter. Da FAKRO tilmed er verdens største producent af lofttrapper, var der også lavet plads til at vise nogle af disse produkter, bl.a. den energioptimerede LWT Lofttrappe.

Det var 10. gang, at FAKRO deltog på BAU-messen i Tyskland. Flere end 5.000 gæster besøgte vores stand under messen. BAU afholdes hvert andet år og er kendt som en af de vigtigste byggemesser i Europa.

fakro.dk

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.047