23948sdkhjf
Del siden
Annonce

SENNEBOGEN og Manitowoc indgår samarbejde

SENNEBOGEN og Manitowoc har indgået et samarbejde om teleskopkraner på larvebånd i Nord- og Sydamerika.

I starten af 2015 vil SENNEBOGEN Maschinenfabrik GmbH producerer en serie teleskopkraner på larvebånd på fabrikken i det sydlige Bayern som et OEM produkt for MANITOWOC/GROVE salgs- og serviceorganisationen.

”Hvo intet vover – intet vinder” siger et gammelt ordsprog. SENNEBOGEN Maschinenfabrik GmbH´s grundlægger, Erich Sennebogen, har således forfulgt kursen til konstant videreudvikling. Virksomheden blev grundlagt i 1952 med kun en håndfuld medarbejdere og den første gødningslæsser. I dag har virksomheden mere end 1.200 ansatte på verdensplan og i Bayern produceres kraner og materialehåndteringsmaskiner på tre fabrikker.

Salget af SENNEBOGEN materialehåndteringsmaskiner startede i Nordamerika i 2000. Især på grund af den hurtige og landsdækkende service samt det tætte forhandlernet. Inden for seks år lykkedes det SENNEBOGEN at opnå en ledende rolle på det nordamerikanske marked. Ud over virksomhedens kompetence inden for materialehåndteringsmaskiner, har SENNEBOGEN også mere end 20 års erfaring inden for design, produktion samt salg af teleskopkraner på larvebånd. Disse kraner er bygget til de mere krævende opgaver, og har over en længere periode vundet indpas på både de europæiske og asiatiske markeder.

Nu er en salgsstruktur også defineret for Amerika.

MANITOWOC er én af verdens største producenter af kraner med et omfattende netværk af forhandlere i såvel Nord- som Sydamerika. MANITOWOC´s produktsortiment omfatter mobilkraner, RT-kraner, gittermast larvebåndskraner, lastbilmonterede kraner, tårnkraner og semimobilekraner – men ikke teleskopiske larvebåndskraner.

Derfor er der nu indgået en aftale mellem SENNEBOGEN og MANITOWOC om en langsigtet strategiplan, som skal styrke markedet for teleskopkraner på larvebånd i Nord- og Sydamerika.

SENNEBOGEN vil producere en serie på tre teleskopkraner på larvebånd til MANITOWOC/GROVE med følgende maksimal belastning: 55 t, 75 t og 130 t. MANITOWOC vil sælge disse produkter under sit eget varemærke med GROVE typebetegnelse GHC 55, GHC 75 og GHC 130.

Herudover kan MANITOWOC tilbyde sit velkendte spektrum af vedligeholdelse, service, reservedele og finansiering. De tilsvarende produkter fra SENNEBOGEN´s produktprogram – SENNEBOGEN 653, 673 og 6113 vil ikke blive udbudt i disse salgsområder. Alle øvrige SENNEBOGEN produkter og disses eksisterende distributionskanaler, vil ikke blive berørt af denne aftale.

Med denne aftale opnår SENNEBOGEN landsdækkende adgang til markedet i Amerika, og MANITOWOC/GROVE kan tilbyde robuste teleskopkraner på larvebånd, som er blevet afprøvet over en lang årrække til glæde og gavn for MANITOWOC/GROVE kunder.

Kontrakten blev underskrevet i november 2014 og begge virksomheder tror på en succesfuld markedsintroduktion.

*vægtangivelser er amerikanske tons

UN Mobilkraner A/S
Ternevej 4
8641 Sorring
Silkeborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK24209245

Kontaktperson

Send til en kollega

0.063