23948sdkhjf
Del siden
Annonce

FAKRO udvider sortimentet betydeligt

Næste skridt på det danske marked for ovenlys bliver en fortsat udbygning af unikke produkter og stærke alternativer

"Det sidste halvandet år på markedet for ovenlys i Danmark har lært os hvilke produkter og løsninger vi skal satse endnu mere på," fortæller Jon Tougaard, direktør for FAKRO i Danmark.

"Uden at røbe for meget, så kan jeg sige, at vi kommer med en kraftig udvidelse af produktprogrammet i løbet af 2015 indenfor løsninger til flade tage. Det er et område, som vi kan se har været understimuleret i mange år og kunderne efterspørger kvalitetsløsninger, som passer til lige netop deres projekter," fortsætter han.

FAKROs udvidelser indenfor løsninger til flade tage bliver både i dybden med flere varianter og i bredden med nye produkter. Der bliver bl.a. tale om optimeringer indenfor rudekvalitet og -funktioner. Dertil justeres priserne et hak ned af til glæde for kunder og forhandlere. Det øgede salg af ovenlys til flade tage betyder, at kunderne får et bedre produkt til en lavere pris.

"Kapløbet om forbedrede U-værdier og E-ref stopper aldrig - heller ikke i 2015 - og FAKRO er placeret med helt fremme med nogle af markedets bedste værdier. Med de mange lokale og internationale tekniske krav, skal dette være på plads for overhovedet at kunne sælge ovenlys på det danske marked," understreger direktøren.

Udover løsninger til flade tage, vil FAKRO i løbet af 2015 implementere optimeringer og nye produkter indenfor ovenlysvinduer og indenfor programmet med lofttrapper og skunklemme.

FAKRO Danmark A/S
Bredgade 45
7400 Herning
Herning Kommune
Danmark
CVR nummer: DK35031294

Kontaktperson

MN
Morten Nielsen
Adm. direktør
+45 70252531 morten.nielsen@fakro.dk

Send til en kollega

0.047