23948sdkhjf
Del siden
Annonce

ABC Pavilloner A/S har forventninger til Femernforbindelsen

Kæmpebyggeriet af den nye faste forbindelse til Tyskland kan få stor betydning for ABC Pavilloner.

Hos ABC Pavilloner ser direktør Kjeld Facius positivt på fremtiden. Ikke mindst fordi virksomheden på mange måder er foran i branchen, eller i hvert fald har forberedt sig godt på de fremtidige krav, der stilles til miljørigtig byggeri, og de krav der stilles i den nye udbudslov.

De præcise regler kendes endnu ikke helt. Men meget tyder på, at vores produkter faktisk er endnu bedre, end de krav, der vil blive stillet. Vi må så sørge for at være rigtig gode til at fortælle vores kunder, at det vi kan levere, er det bedste, siger Kjeld Facius.

Foran på miljøet.
Det er da også allerede to år siden, at ABC Pavilloner kunne præsentere energivenlige moduler, som ville leve op til de miljøkrav, der først bliver stillet fra næste år. Det er moduler med en yderst klimavenlig løsning med brug af Svanemærkedede materialer, varmegenvinding og muglighed for el- og solpaneler, hvilket praktisk talt skaber en CO2-neutral bygning, der ligefrem kan producere overskydende el.

Med klimamodulet er mulighederne for at udvide lokaler og bygninger uendelige, og der har da også allerede været mange kunder til modulet.

Vores store styrke er vores produktudvikling, og her er vi altid i gang. Og vi fokuserer på at lave produkter, der er konkurrencedygtige samlet set, når man også inddrager forsyning og forbrug og det er også vores kunders fokus, at mange har en miljøvinkel på det, siger Kjeld Facius.

Lige nu ser han frem mod byggeriet af Femernforbindelsen mellem Lolland og Tyskland, hvor de første udbud afgøres i det nye år.

For vores forventning lige nu er da, at vi får nye ordrer på den baggrund. Om det bliver på den ene eller anden måde, kan vi ikke sige, siger Kjeld Facius.

I forvejen er produktionen i top hos ABC Pavilloner, der har udnyttet alle udvidelsesmuligheder på den nuværende placering i Grauballe ved Silkeborg.

ABC Pavilloner A/S
Fundervej 44
7442 Engesvang
Ikast-Brande Kommune
Danmark
CVR nummer: DK21637076

Send til en kollega

0.062