23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Hiab HiPro kran fastmonteret bag førerhus og NOPA pendeltip

Brdr. Olsen Vognmandsforretning Alkestrup Aps har igen fået leveret en opbygning fra Scania i samarbejde med SAWO. Denne gang består opbygningen af en Hiab kran og et Nopa 3-vejs pendeltip.

Kranen er en Hiab XS 211EP-5 HiPro CD, som er fastmonteret bag hytten og styres med CombiDrive 2 radiostyring. Hiab XS 211EP-5 er udstyret med en V91 Olsberg ventil, 2 stk. slangeruller med indvendige slanger og en 4,5 tons rotator. Kranen er udstyret med en 500 ltr. lukket Hiab grab, og arbejdslamper under svingarm.

Pendeltippet er et Nopa 3-vejs med lodret pendeltip i venstre side, og svensker opluk på bagsmæk, der lukker om til højre side. Endvidere er der automatbagsmæk, og helside i venstre side er dobbelt svingbar. Bunden er en 4 mm Hardox 450 jernbund og bagenden har Nopa lygtebagende med diode baglygter. Yderligere er der 4 stk. LED arbejdslamper og 2 stk. blitzblink monteret i lygteprofil og et VBG træk med luftservo, samt Danbox værktøjskasser med skuffer. Alt malet i Brdr. Olsens flotte farver.

Opbygningen er lavet på et 3-akslet Scania chassis leveret af Nyscan.

SAWO A/S
Industrimarken 1
9530 Støvring
Rebild Kommune
Danmark
CVR nummer: DK57008113

Send til en kollega

0.047