23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Prysmian EMC-Line kabler

Skærmens effektive dæmpning testet af DELTA

Den højteknologiske udvikling skaber øget elektrisk støj eller elektromagnetisk interferens (EMI) i strømkredsløb, som kan forstyrre eller ødelægge elektronik. Støjen kan dæmpes ved at anvende EMC-skærmede kabler med en koncentrisk skærm af aluminiumsfolie, kobberbånd eller en fletskærm af mangetrådet kobber.

DELTA har testet EMC-Line
DELTA har testet EMC-Line i frekvensområdet op til 2000 MHz og kan dokumenterer en signifikant bedre dæmpning af elektromagnetisk støj i forhold til testgruppen af standard skærmede kabler. EMC Line opfylder hermed alle krav fremsat i EMC-Direktivet til kabler i anlæg og bygninger. Rapporten kan rekvireres på opfordring.

EMC-Line forhandles via din lokale el-grossist.

FXQJ-CU EMC 0,6/1 kV
Er et halogenfrit installationskabel med 100% tæt kobberskærm og lav koblings-
impedans, der opfylder EMC-direktivet.Til fast installation, inden- og udendørs, i rør, jord, kanaler, beton samt i sikrings- anlæg.

AXQJ-AL EMC 0,6/1 kV
Er et halogenfrit installationskabel med 100% tæt skærm af heldækkende kobberfolie og -tråd, der opfylder EMC-direktivet. Til fast installation, indendørs og udendørs, i rør, kanaler, beton, jord og vand samt i sikringsanlæg.

FHIKS EMC 0,6/1 kV &
Er et halogenfrit og bandsikkert installationskabel til fast applikation indendørs. Ved installation udendørs skal kablet beskyttes mod direkte sollys. Kobber-skærm er 100% tæt og opfylder EMC-direktivet.

PROTOFLEX-EMC-FC 0,6/1 kV
Er et halogenfrit motorkraft kabel primært til frekvensomformer styrede AC-drev. Til fast l installation inden- og udendørs. Tillige for områder med eksplosionsfare. Opfylder EMC direktivet ved en korrekt installation

Klik dig ind på www.prysmiangroup.com og læs mere om vores EMC kabler.

Prysmian Denmark
Roskildevej 22
2620 Albertslund
Albertslund Kommune
Danmark
CVR nummer: DK27917887

Kontaktperson

EKJ
Eva Kjær Jones
Marketing Manager
+45 29924106 eva.jones@prysmiangroup.com

Send til en kollega

0.047